Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Νέα Μηχανιώνα: Κάηκαν ζωντανά δεκάδες ζώα μέσα σε σπίτι!

Σοκαριστικές λεπτομέρειες!

18 Μαρτίου 2019 11:13
Φρίκη στη Νέα Μηχανιώνα: Κάηκαν ζωντανά δεκάδες ζώα μέσα σε σπίτι!

Τραγικό θάνατο μέσα σε φλεγόμενη μονοκατοικία στη Νέα Μηχανιώνα βρήκαν δεκάδες ζώα σήμερα τα ξημερώματα.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας, από τις φλόγες που τύλιξαν την λυόμενη μονοκατοικία κατάφεραν να βγουν οι δύο ένοικοι, όμως δε μπόρεσαν να διασώσουν τα κατοικίδια τους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μόλις η πυροσβεστική κατάφερε να σβήσει την πυρκαγιά στο οίκημα της οδού Σμύρνης, εντόπισε τα κουφάρια των μικρών ζώων. Χάμστερ, κουνέλια και ερπετά είχαν καεί ζωντανά.

Η ξύλινη οικία καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ πιθανολογείται ότι η φωτιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό σώμα. Τα ακριβή αίτια που την προκάλεσαν ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

ΑΠΘ: Φωτιά σε δύο πρέσες απορριμάτων!

Σε εμπρησμό φαίνεται πως αποδίδονται δύο φωτιές που ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα σε ισάριθμες πρέσες απορριμμάτων που βρίσκονται σε χώρους εντός του πανεπιστημιακού campus τηςΘεσσαλονίκης.

Γύρω στις 5.25 τα ξημερώματα, εκδηλώθηκε φωτιά στην πρώτη πρέσα και δέκα λεπτά αργότερα άλλη μία σε δεύτερη πρέσα. Στα δύο σημεία έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για την επιχείρηση κατάσβεσης. Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και την περασμένη εβδομάδα, πάλι σε πρέσα εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Έξαρχεια: Φωτιά σε κτίριο!

Η πυροσβεστική ενημερώθηκε από περίοικους ότι βγαίνουν καπνοί από το κτίριο!
Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 8 το πρωί σε ακατοίκητο κτίριο στην οδό Νοταρά 22 στα Εξάρχεια.

Η πυροσβεστική ενημερώθηκε από περίοικους ότι βγαίνουν καπνοί από το κτίριο και άμεσα στην περιοχή έφτασαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα που έσβησαν τη φωτιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share