Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Kρήτη: Zημιές στο κέντρο του Ηρακλείου απο έκρηξη αυτοκινήτου!

Αρκετές ζημιές σε σπίτια!

17 Μαρτίου 2019 11:09
Kρήτη: Zημιές στο κέντρο του Ηρακλείου απο έκρηξη αυτοκινήτου!

«Ακούστηκε ένα μπαμ και τραντάχτηκε το κτίριο». Με αυτόν τον τρόπο περιγράφουν οι μάρτυρες τη χθεσινή έκρηξη σταθμευμένου αυτοκινήτου, στον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με δημοσιεύεις και φωτογραφίες, η έκρηξη προκάλεσε ζημιές σε επιχείρηση εστίασης, σε παρακείμενα οχήματα αλλά ακόμα και σε σπίτια.

«Καθόμασταν και τρώγαμε στην ταβέρνα όταν ακούστηκε ένα δυνατό μπαμ και τραντάχτηκαν οι τοίχοι και τα τζάμια», ανέφερε μία αναγνώστρια, ενώ την ίδια ώρα μαρτυρίες αναφέρουν πως ο θόρυβος έφτασε μέχρι και την παραλιακή του Ηρακλείου.

Η έκρηξη προκάλεσε καταστροφές, καθώς τζάμια έσπασαν στο σπίτι που ήταν παρκαρισμένο το ΙΧ, ενώ ζημιές σημειώθηκαν και σε κουζίνα επιχείρησης εστίασης.

Την ίδια ώρα, ζημιές υπέστη και το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο μπροστά από το σημείο της έκρηξης.

Το όχημα ήταν με υγραέριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις έρευνες των αρχών έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας καθώς δεν πρόκειται για τοποθέτηση κάποιου εκρηκτικού μηχανισμού.

Το επικρατέστερο σενάριο αναφέρει πως επειδή το όχημα ήταν με υγραέριο σημειώθηκε κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να σημειωθεί η έκρηξη.

Ηράκλειο: Ο έλεγχος στη στάνη έβγαλε… λαβράκι!

Καρπούς απoφέρει η συνεχής ύπαρξη των ΤΑΕ (Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων) στην ενδοχώρα των νομών της Κρήτης όπου η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα γενικότερα, είναι συχνή.

Το ΤΑΕ Μυλοποτάμου Ηρακλείου, έκανε έλεγχο σε στάνη σε περιοχή τουΔήμου Μυλοποτάμου όπου βρέθηκαν και κατασχέσθηκαν 118 γραμμάρια κάνναβης καθώς και 3 δενδρύλλια τα οποία έφταναν μέχρι και τα 50 εκατοστά.

Στο πλαίσιο του ελέγχου οι αστυνομικοί του ΤΑΕ συνέλαβαν έναν 62χρονο άνδρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share