Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Λάρισα: Μυστηριώδης εξαφάνιση 59χρονης! - Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του προπονητή του Πανθηραϊκού

Αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής!

16 Μαρτίου 2019 12:59
Συναγερμός στη Λάρισα: Μυστηριώδης εξαφάνιση 59χρονης! - Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του προπονητή του Πανθηραϊκού

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια του προπονητή του Πανθηραϊκού, μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση της μητέρας του στη Λάρισα!

Η Βασιλική Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα 59 χρόνων, αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαρτίου.

Η μητέρα δύο παιδιών που είναι κάτοικος Λαμίας , εκείνη την ημέρα βρισκόταν στο πατρικό της σπίτι στη Λάρισα, στην περιοχή Αγίου Χαραλάμπου.

Μαζί με τον αδελφό της τακτοποιούσαν διαδικαστικές εκκρεμότητες για την εισαγωγή της υπέργηρης μητέρας τους σε οίκο ευγηρίας. Γύρω στις επτά μίλησε για τελευταία φορά τηλεφωνικά με μία φίλη της.

Της είπε πως όλα προχωρούσαν καλά με την μητέρα της και ότι η ίδια θα έβγαινε για μια βόλτα επειδή ήταν αγχωμένη χωρίς να της εξηγήσει το λόγο. Από τότε το κινητό της τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε και χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι συγγενείς της βρήκαν στο σπίτι τη τσάντα και το πορτοφόλι της. Το μόνο που δεν βρέθηκε ήταν το κινητό της τηλέφωνο, το τελευταίο σήμα του οποίου εξέπεμψε από την ίδια γειτονιά.

Δύο μέρες αργότερα μαρτυρία για μια γυναίκα που της έμοιαζε, έστειλε τους αστυνομικούς επί της οδού Αγίας Τριάδας κοντά τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της Λάρισας.

Το βιντεοληπτικό υλικό κάμερας ασφαλείας της περιοχής έδειξε πως όντως μία γυναίκα στεκόταν στο σημείο την ώρα που έβρεχε σαν να τα είχε χαμένα. Δεν μπορούν όμως με σιγουριά να πουν πως πρόκειται για την ίδια.

Ο αδελφός της Ηρακλής Κουκουνασούλης σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Φως στο Τούνελ» και τη Αγγελική Νικολούλη απηύθυνε δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη της, να βοηθήσει την οικογένεια.

«Κυρία Νικολούλη πρέπει να σας πω πως η αδελφή ήταν θαυμάστρια της εκπομπής σας και σας παρακολουθούσε κάθε Παρασκευή. Μακάρι να έχουμε κάποια πληροφορία που θα μας βγάλει από την αγωνία μας», είπε χαρακτηριστικά.

Έρευνες για τον εντοπισμό της πραγματοποιούνται από την ΕΜΑΚ και τον ΟΦΚΑΘ στην πόλη της Λάρισας, αλλά και στον Πηνειό ποταμό.

Η αγνοούμενη έχει ύψος 1.65. Όταν χάθηκε φορούσε λευκή μπλούζα ζιβάγκο, μαύρο παντελόνι, καφέ μπουφάν και μαύρα παπούτσια.

Πηγή: anikolouli.gr

Θεσσαλονίκη : Εξαφανίστηκε 16χρονη από τη Σταυρούπολη!

Την εξαφάνιση της 16χρονης Κατερίνας Μ. από τη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του, το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η 16χρονη εξαφανίστηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στις 23:00. Για την εξαφάνιση της ανήλικης το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

Η Κατερίνα Μ. έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 60 κ., έχει μακριά ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια.

Έχει τατουάζ στους πήχεις και των δύο χεριών.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο AthensMagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share