Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λάρισα : Τατοποιήθηκε ο ένας απο τους δυο δράστές που επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη!

Δύο βίαιοι ληστές χτύπησαν την ανυπεράσπιστη γυναίκα για να αρπάξουν τις οικονομίες της!

16 Μαρτίου 2019 12:02
Λάρισα : Τατοποιήθηκε ο ένας απο τους δυο δράστές που επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη!

Δύο βίαιοι ληστές χτύπησαν την ανυπεράσπιστη γυναίκα για να αρπάξουν τις οικονομίες της – Συνεχίζονται οι έρευνες για να ταυτοποιηθεί και ο δεύτερος δράστης.
Μέσα σε λίγες ώρες εξιχνιάστηκε η άγρια ληστεία που είχε γίνει αργά το βράδυ της Τετάρτης σε βάρος μιας ηλικιωμένης, μέσα στο σπίτι της στην κοινότητα Ομόλιο του δήμου Αγιάς στη Λάρισα, από δυο βίαιους κακοποιούς οι οποίοι δεν δίστασαν να χτυπήσουν την ανυπεράσπιστη γυναίκα για να αρπάξουν τις λιγοστές οικονομίες της.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Τεμπών μετά την καταγγελία που υπέβαλε η τρομοκρατημένη 83χρονη ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες, ένας 36χρονος Έλληνας ο οποίος αναζητήθηκε αλλά δεν εντοπίστηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του.

Οι δυο κακοποιοί είχαν εισβάλει αιφνιδιαστικά στο σπίτι της μοναχικής γριούλας και, αφού την ακινητοποίησαν χτυπώντας την, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια. Έτσι, ανακάλυψαν τα 300 ευρώ που είχαν απομείνει από τη σύνταξή της, τα άρπαξαν μαζί με δύο κινητά και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λάρισα: Σακάτεψαν στο ξύλο γριούλα για 300 ευρώ!

Όπως εξακριβώθηκε ο 36χρονος στην Λάρισα μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, εισήλθαν σε οικία 83χρονης και αφού την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες, ηλικίας 36 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα ληστεία, σε βάρος 83χρονης, που διαπράχθηκε προχθές το βράδυ (13-03-2019) στο Ομόλιο της Λάρισας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share