Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καβάλα: Έγινε διακινητής μεταναστών και είναι μόλις 15!

Η καταδίωξη της αστυνομίας ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη του οδηγού!

15 Μαρτίου 2019 13:38
Καβάλα: Έγινε διακινητής μεταναστών και είναι μόλις 15!

Συνελήφθη (13-3-2019) το βράδυ, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, 15χρονος αλλοδαπός, ο οποίος από κοινού με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, πλην όμως οι οδηγοί τους δεν συμμορφώθηκαν, συνέχισαν την πορεία τους και ακολουθήθηκαν από τους παραπάνω αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Καβάλας.

Ακολούθως, στον ανατολικό κόμβο Ξάνθης, το ένα από τα οχήματα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός του διέφυγε πεζός και αναζητείται, ενώ στο ύψος του Αγίου Σίλα, ο 15χρονος διακινητής, αφού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε, επιχείρησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να διαφύγει, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα δύο οχήματα, διαπίστωσαν ότι οι δράστες μετέφεραν με αυτά, παράνομα, στην ενδοχώρα συνολικά οκτώ μη νόμιμους μετανάστες.

Συνολικά κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Μυτιλήνη: Καταδικάστηκε κτηνοτρόφος που πυροβόλησε κατά μεταναστών στη Μόρια!

Ισχυρίσθηκε δε πως κατείχε το όπλο προκειμένου να αποτρέψει ζωοκλοπές.

Εφέσιμη ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή επέβαλε χθες (12-03-2019) το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης σε κτηνοτρόφο, ο οποίος διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα κοντά στον καταυλισμό της Μόριας και κατηγορείτο για παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια.

Ο καταδικασθείς είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2016 να οπλοφορεί στο κτήμα του. Ισχυρίσθηκε δε πως κατείχε το όπλο προκειμένου να αποτρέψει ζωοκλοπές.

Διαβάστε περισσότερες Ειδήσεις !

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share