Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φθιώτιδα: Μαφιόζικη επίθεση σε ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ!

Εφιάλτης για τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου!

15 Μαρτίου 2019 12:00
Φθιώτιδα: Μαφιόζικη επίθεση σε ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ!

Όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (13/3) στις 22:50 και ενώ μερικά λεπτά νωρίτερα είχε κλείσει το πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί σε Φθιωτική κωμόπολη.

Ένα αυτοκίνητο με δύο επιβάτες τον πλησίασε και ο συνοδηγός που φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα, κατέβηκε από αυτό και με ένα μεταλλικό αντικείμενο, πιθανότατα λοστό, άρχισε να τον χτυπάει στο σώμα και το κεφάλι.


Από τις φωνές του 42χρονου, ο δράστης και ο συνεργός του που οδηγούσε το αμάξι, τράπηκαν σε φυγή, χωρίς σύμφωνα με το ρεπορτάζ να του πουν κάτι ή να του ζητήσουν τα χρήματα που είχε επάνω του.

Το θύμα μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας, ενώ το ΑΤ που ενημερώθηκε για το συμβάν, σχημάτισε σχετική δικογραφία για απρόκλητη σωματική βλάβη από άγνωστους δράστες.

Φθιώτιδα:Απατεώνες με μεγάλη φαντασία! «Φέρτε τα λεφτά μην καούν από βραχυκύκλωμα!»

Η τελευταία απάτη σημειώθηκε στην Τιθορέα σε βάρος ενός ηλικιωμένου ζευγαριού από επιτήδειους που παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ζευγαριού, δύο ευπαρουσίαστοι νεαροί γύρω στα 25 τους πλησίασαν, προφασιζόμενοι ότι είναι από την υπηρεσία ηλεκτρικού και θέλουν να τους προστατεύσουν από πιθανό βραχυκύκλωμα. Τους ζήτησαν μάλιστα να μαζέψουν τα χρήματά τους σε ένα σημείο, προκειμένου να μην καούν σε περίπτωση που από το βραχυκύκλωμα ξεσπάσει πυρκαγιά. Όταν βέβαια είδαν που βρίσκονται οι οικονομίες των γερόντων, οι απατεώνες άρπαξαν άγνωστο ποσό και εξαφανίσθηκαν χωρίς οι ηλικιωμένοι να προλάβουν να δουν αν έφυγαν με αυτοκίνητο κι αν υπήρχαν και άλλοι συνεργοί σε αυτό.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το ΑΤ Αμφίκλειας που από τις περιγραφές συγκεντρώνει στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Διαβάστε περισσότερες Ειδήσεις !

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share