Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άιγιο: Λήστεψαν ηλικιωμένες αδελφές!

Oι ληστές τις απείλησαν με μαχαίρι!

15 Μαρτίου 2019 11:21
Άιγιο: Λήστεψαν ηλικιωμένες αδελφές!

Οι ανυπεράσπιστες γυναίκες δεν τόλμησαν να προβάλλουν αντίσταση, όταν οι ληστές τις απείλησαν με μαχαίρι
Αντιμέτωπες με τρεις αδίστακτους κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι τους για να τις ληστέψουν βρέθηκαν δυο ηλικιωμένες αδελφές, σε ένα χωριό του Αιγίου, το βράδυ της Τετάρτης.

Οι ανυπεράσπιστες γυναίκες δεν τόλμησαν να προβάλλουν αντίσταση, όταν οι ληστές τις απείλησαν με μαχαίρι.

Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, τρύπωσαν από ένα παράθυρο που είχε ξεχαστεί ανασφάλιστο στη μονοκατοικία όπου κατοικούν μόνες οι δύο γυναίκες ηλικίας 66 και 68 χρόνων στην Ελίκη Αιγιάλειας και τις ακινητοποίησαν με την απειλή του μαχαιριού, ενώ ταυτόχρονα δεν δίστασαν να τις χαστουκίσουν για να αποκαλύψουν πού φύλαγαν τις οικονομίες τους. Οι ηλικιωμένες φοβήθηκαν για τη ζωή τους και τους έδωσαν τα περίπου 4.000 ευρώ που φύλαγαν για ώρα ανάγκης.

Διαβάστε επίσης : Αίγιο: Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων - Άρπαξαν και τα χρηματοκιβώτια!

Οι τρεις άγνωστοι άρπαξαν τα χρήματα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς οι τρομοκρατημένες γυναίκες να δουν αν επιβιβάστηκαν σε κάποιο όχημα. Όταν συνήλθαν από το σοκ, ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας που ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των ληστών, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βάρος αγνώστων.

Αίγιο: Χειροπέδες σε 15χρονους για διάρρηξη!

Οι τρεις ανήλικοι έκλεψαν την τσάντα μιας 39χρονης από το αμάξι που είχε μέσα ένα πορτοφόλι με 600 ευρώ, ένα κινητό και έγγραφα!

Αντί να γιορτάζουν μαζί με τους συνομήλικούς τους την τελευταία βραδιά της Αποκριάς τρία πιτσιρίκια ηλικίας 16, 15 και 15 χρόνων, προτίμησαν να κάνουν... διάρρηξη σε ένα αυτοκίνητο που βρήκαν σταθμευμένο στο Αίγιο για να αρπάξουν την τσάντα της ιδιοκτήτριάς του!

Οι τρεις ανήλικοι έκλεψαν την τσάντα της 39χρονης που είχε μέσα ένα πορτοφόλι με 600 ευρώ, ένα κινητό και έγγραφα, αλλά δεν πήγαν μακριά γιατί εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας και συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που περιλαμβάνει τους γονείς τους με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας διενεργούν προανάκριση για να εξιχνιάσουν την διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στα γραφεία μιας επιχείρησης στο Αίγιο, από κουκουλοφόρους οι οποίοι «σήκωσαν» μετρητά ύψους 2.600 ευρώ. Ήδη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διαβάστε περισσοτερα !

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share