Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Η γιαγιά πήρε την προσωρινή επιμέλεια των δύο παιδιών του συζυγοκτόνου της Σητείας!

Τα δυο μωρά που έμειναν χωρίς μητέρα μετά το τραγικό έγκλημα!

15 Μαρτίου 2019 09:48
Η γιαγιά πήρε την προσωρινή επιμέλεια των δύο παιδιών του συζυγοκτόνου της Σητείας!

Η γιαγιά των δυο μωρών που έμειναν χωρίς μητέρα μετά το τραγικό έγκλημα στη Σητεία παίρνει προσωρινά την επιμέλειά τους.

Τα δυο μωρά, 18 και 6 μηνών, θα παραμείνουν στην αγκαλιά της γιαγιάς τους μέχρι να εκδοθεί η τελική απόφαση για την επιμέλεια. Την περασμένη Τρίτη η κουνιάδα της Κατερίνας επισκέφθηκε την Εισαγγελέα με μια και μόνο παράκληση.

undefined

Να μεγαλώσουν εκείνοι τα παιδιά της Κατερίνας. Οι κοινωνικοί λειτουργοί δεν έχουν ακόμη παραδώσει την έκθεση τους στην αρμόδια Εισαγγελέα.

Η οικογένεια θα ορίσει και δεύτερο δικηγόρο που θα ασχοληθεί μόνο με την επιμέλεια των δυο αγοριών. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η 32χρονη Κατερίνα, η άτυχη μητέρα των δύο παιδιών φέρεται να στραγγαλίστηκε πριν από περίπου δέκα ημέρες, από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές.

undefined

Οικογενειακή τραγωδία στη Σητεία: ''Θα πεθάνω από τον καημό μου'' σπαράζει η μάνα της 36χρονης!

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της μητέρας της 32χρονης Κατερίνας η οποία δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, στη Σητεία.

Η μητέρα της άτυχης 32χρονης ζητά την επιμέλεια των παιδιών της κόρης της αλλά οι κοινωνικοί λειτουργοί σύμφωνα με πληροφορίες είναι αρνητικοί καθώς δεν έχει οικονομικούς πόρους.
“Θα με σκοτώσουν δεύτερη φορά, όπως σκότωσαν το παιδί μου. Θα με σκοτώσουν πάλι εάν θα μου πάρουν τα παιδιά. Θέλω τα παιδιά της κόρης μου να τα μεγαλώσουμε εμείς. Τους παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου να μου αφήσουν τα παιδιά. Θα πεθάνω από τον καημό μου” είπε μιλώντας στο STAR.

“Μπορεί να είμαι φτωχιά αλλά μπορώ να τα ζήσω τα παιδιά. Δεν είμαι μόνη μου έχω τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα μόνη μου. Δεν ζητάω τίποτα άλλο, θέλω να μου αφήσουν τα παιδιά της κόρης μου. Από τότε που χώρισε τα παιδιά τα έχω εγώ. Εγώ τους ψώνιζα τα πάντα. Τα πάντα τους πήρα. Από την αρχή ήταν παιδιά μου, δεν τα ξεχώριζα. Της κόρης μου τα παιδιά είναι πάλι παιδιά μου" πρόσθεσε.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share