Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Άνοιξε τη μαγιονέζα που αγόρασε από σούπερ μάρκετ και είδε μέσα αυτές τις εικόνες!

Αγόρασε επώνυμη μαγιονέζα η οποία μάλιστα δεν είχε λήξει!

15 Μαρτίου 2019 09:52
Πάτρα: Άνοιξε τη μαγιονέζα που αγόρασε από σούπερ μάρκετ και είδε μέσα αυτές τις εικόνες!

Ο καταναλωτής από την Πάτρα, πήγε σε σούπερ μάρκετ, αγόρασε επώνυμη μαγιονέζα και όταν την άνοιξε στο σπίτι του, βρήκε μύγες και σκουλήκια στην επιφάνεια του προϊόντος.

Το περίεργο ήταν ότι το προϊόν ήταν σφραγισμένο και θεωρείται πολύ παράξενο το πως τα ζωύφια «αναπτύχθηκαν» στο εσωτερικό του. Εκτός αν είχαν «εισχωρήσει» κατά τη διάρκεια της συσκευασίας του προϊόντος.

Ο καταναλωτής απευθύνθηκε στο σούπερ μάρκετ, τους ενημέρωσε, όμως εκείνοι του είπαν πως δεν πρόκειται για δικό τους λάθος, αφού η συσκευασία που βρισκόταν στο ράφι είχε ημερομηνία λήξης τον Ιούλιο του 2019. Αρκέστηκαν να του πουν ότι θα ενημέρωναν τον προμηθευτή για την καταγγελία του πελάτη τους.

Η μαγιονέζα που αγόρασε από σούπερ μάρκετ
Αν και αρκετά συχνά οι καταναλωτές αγοράζουν ακατάλληλα για κατανάλωση τρόφιμα ή ελαττωματικά προϊόντα, ελάχιστες είναι οι φορές που καταφεύγουν στη Δικαιοσύνη.

Βασικός λόγος είναι ότι η μαρτυρία τους αποτελεί το μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο, γεγονός που δυσκολεύει το ενδεχόμενο θετικής γι’ αυτούς έκβασης της υπόθεσης. Αλλά ακόμη και με καταγγελία στον ΕΦΕΤ τα προβλήματα είναι πολλα. Κυρίως λόγω καθυστερήσεων.

ΕΦΕΤ Συναγερμός: Αυτό το ποτό προκαλεί καρκίνο!

Αδιανόητες καταγγελίες για τα τρόφιμα μαζικής κατανάλωσης που φτάνουν στο τραπέζι μας από τον πρώην πρόεδρο του ΕΦΕΤ.

Μια κόκκινη χρωστική από καβουρδισμένες... κατσαρίδες και όχι μόνο... Παγωτά με κίτρινο υγρό από τον πρωκτικό αδένα του κάστορα... Πατατάκια με καθαριστικό μπάνιου... Μπίρες με υγρό που έχει αφαιρεθεί από την ουροδόχο κύστη των ψαριών... Κι όλα αυτά με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής!

Ποιος τα καταγγέλλει όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα; Ο επιστημονικός συνεργάτης του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”, πρώην πρόεδρος ΕΦΕΤ και διευθυντής του Τμήματος Διατροφολογίας New York College, Νίκος Κατσαρός. Στο κείμενο που έστειλε στην εφημερίδα “Νέα Κρήτη” αναφέρονται και καταγγέλλονται πολλές ανάλογες ανατριχιαστικές πληροφορίες, με τίτλο “Ιδού τι τρώμε και με τη βούλα της Ε.Ε.”!

«Η κοχενίλη είναι μια κόκκινη χρωστική που προέρχεται από θηλυκά έντομα είδους σκαθαριού, αφού προηγουμένως ψηθούν και μετατραπούν σε σκόνη ή απομονωθεί χημικά η δραστική ουσία. Η ειρωνεία και η υποκρισία της όλης κατάστασης είναι ότι στις οδηγίες αναφέρεται να το αποφεύγουν οι χορτοφάγοι, καθόσον πρόκειται για ζωικό οργανισμό, αν βέβαια γνωρίζουν τι είναι η κοχενίλη. Έτσι, ένας χορτοφάγος μπορεί να φάει μέχρι και πεντακόσια ψημένα σκαθάρια, χωρίς να το γνωρίζει. Η κοχελίνη επιτρέπεται ως πρόσθετο σε αλκοολούχα ποτά, παγωτά, προϊόντα αρτοποιίας (π.χ. διάφορα κρουασάν, μπισκότα, κέικ, γκοφρέτες κ.λπ.), στιγμιαίες σούπες σε φακελάκια, γλυκά, ζελέ, μαρμελάδες για να δίνει κόκκινο χρώμα ή αποχρώσεις κόκκινου σε αυτά τα προϊόντα»...

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share