Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηλεία: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε – Το τελευταίο τηλεφώνημα στο παιδί τους!

Σοκάρει την Αμαλιάδα η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία!

15 Μαρτίου 2019 09:36
Ηλεία: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε – Το τελευταίο τηλεφώνημα στο παιδί τους!

Συγκλονίζει την Αμαλιάδα η οικογενειακή τραγωδία που διαδραματίστηκε το πρωί στην περιοχή Λατίφι. Ο 82χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με περίστροφο την 74χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια, έστρεψε την κάνη πάνω του και πυροβόλησε, βάζοντας έτσι τέλος και στη δική του ζωή.

Τα όσα συνέβησαν περίπου στις 06.00 τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας, πίσω ακριβώς από την επιχείρηση – σήμα κατατεθέν – που διατηρούσαν χρόνια στην περιοχή και συνέχιζε ο γιος τους, ήταν προαποφασισμένα.

Τα τελευταία τηλεφωνήματα πριν την τραγωδία
Ο ηλικιωμένος λίγο πριν βάψει τα χέρια του με αίμα και γίνει αυτόχειρας, κάλεσε στο τηλέφωνο τον γιο του και τον ενημέρωσε για το τι θα επακολουθούσε.

Έκλεισε το τηλέφωνο και στη συνέχεια ενημέρωσε ο 82χρονος και την Αστυνομία για τις αποφάσεις που είχε πάρει. Δυστυχώς κανείς δεν τον πρόλαβε. Τα επόμενα λεπτά, ακολούθησε ο ήχος από τους δύο πυροβολισμούς.


Πέρασαν λίγα λεπτά έως ότου ο γιος και οι αστυνομικοί να βρουν νεκρούς τους δύο ηλικιωμένους. Και αυτό γιατί η οικογένεια διατηρούσε και δεύτερο σπίτι στην Αμαλιάδα και πρώτα όλοι κατευθύνθηκαν προς τα εκεί.

Οι πληροφορίες για το ηλικιωμένο ζευγάρι
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηλικιωμένο ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτά φαίνεται πως οδήγησαν στην απόφαση του ηλικιωμένου άντρα να βάλει τέλος στη ζωή τους.

Κανείς δεν ξέρει, αν και η σύζυγος επιθυμούσε να είχαν αυτό το κοινό τέλος. Το μόνο βέβαιο είναι πως η ζωή τους ένωσε με μια κοινή μοίρα έως το φινάλε…

“Θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ”
Ο ηλικιωμένος είχε προσχεδιάσει τα όσα ακολούθησαν. “Είμαστε άρρωστοι, θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ” φέρεται να είπε στον γιο του, στα τελευταία του λόγια Έπειτα πάτησε τη σκανδάλη…

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share