Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μυτιλήνη: Έστελναν με courier χασίς και κοκαΐνη!

Ταχυδρομούσε στον εαυτό του τα δέματα με τα ναρκωτικά!

14 Μαρτίου 2019 12:28
Μυτιλήνη: Έστελναν με courier χασίς και κοκαΐνη!

Μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών στην πόλη των Τρικάλων ταχυδρομούσε στον… εαυτό του στη Μυτιλήνη δέματα που περιείχαν χασίς και κοκαΐνη ένας 31χρονος Έλληνας, με την βοήθεια μιας 51χρονης συγγενούς του! Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τους έπιασαν στα πράσα.

Έχοντας στοιχεία για το ιδιότυπο αλισβερίσι, οι αστυνομικοί έστησαν ενέδρα στην εταιρεία courier και, μόλις έφτασαν οι ύποπτοι με Ι.Χ. αυτοκίνητο και παρέδωσαν ένα δέμα με παραλήπτη τον 31χρονο στο νησί του Αιγαίου, τους ακινητοποίησαν. Άνοιξαν το δέμα και βρήκαν μέσα μία συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 80 γραμμαρίων και εννέα συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης.

Οι δράστες συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, 350 ευρώ και δύο κινητά, ενώ στο σπίτι τους στα Τρίκαλα βρέθηκε άλλη μία συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης. Επιπλέον, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μυτιλήνης ερεύνησαν και το σπίτι όπου κατοικεί προσωρινά ο 31χρονος στην πόλη και κατέσχεσαν μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται παράλληλα στα Τρίκαλα και τη Μυτιλήνη για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share