Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη στην Κέρκυρα: 27χρονη πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία!

Ανείπωτη τραγωδία!

14 Μαρτίου 2019 12:04
Θλίψη στην Κέρκυρα: 27χρονη πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία!

Συγκλονισμένη είναι η Κορακιάνα στην Κέρκυρα από τη ξαφνική απώλεια μιας 27χρονης κοπέλας, που «έσβησε» από εγκεφαλική αιμορραγία.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή ξαφνικά το πρωί της Τετάρτης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους της καθώς και τα μέλη της χορωδίας Ανεμομύλου, της οποίας ήταν μέλος.

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστή Χρυσαυγή Κούση, τα αιτια του θανάτου της ήταν εγκεφαλική αιμορραγία.

Χανιά: Θύμα bullying έσπεσε μαθήτρια στο σχολείο - Τα απειλητικά και χλευαστικά μηνύματα για εκείνη και τον πατέρα της!

"Ο πατέρας σου είναι απατεώνας, ήταν στη φυλακή, εκεί θα καταλήξεις και εσύ", έγραψαν σε σημειώματα και στο θρανίο της. Τι απαντά η διευθύντρια του σχολείου.

Δεν είναι η πρώτη, ούτε η δεύτερη αλλά η τρίτη φορά που το παιδί δέχεται προσβλητικό και απειλητικό μήνυμα στο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που φοιτά στον δήμο Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο πατέρας της μαθήτριας, η κόρη του για τρίτη φορά βρήκε σημείωμα στην τσάντα της που έγραφε "ο πατέρας σου είναι απατεώνας, ήταν στη φυλακή, εκεί θα καταλήξεις και εσύ" (σημ. δεν υπήρξε ποτέ κρατούμενος). Το "μήνυμα" μάλιστα αυτό της το έχουν γράψει και πάνω στο θρανίο της.

Ο πατέρας, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει, έχει επανειλημμένως αποταθεί στη διεύθυνση του σχολείου, ζητώντας από τη Διευθύντρια να ερευνήσει το θέμα και να βοηθήσει προκειμένου να εντοπιστούν οι υπαίτιοι ή ο υπαίτιος μαθητής που κρύβεται πίσω από τα σημειώματα και να σταματήσει αυτός ο εκφοβισμός και η προσβολή σε βάρος του κοριτσιού.

Δυστυχώς, όπως είπε ο πατέρας στο Flashnews.gr, παρά τις οχλήσεις δεν έχει γίνει τίποτα με αποτέλεσμα το παιδί να βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση:

"Τρεις μέρες τώρα το παιδί είναι "άρρωστο". Τρεις μέρες αναγκαζόμαστε και παίρνουμε την κόρη μου από το σχολείο με κλάματα και σε κακή κατάσταση. Λέμε στη διευθύντρια, ότι το παιδί δέχεται bullying, η απάντηση συνεχώς είναι "ναι θα δούμε, θα δούμε". Φτάσαμε στο απροχώρητο. Το παιδί είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν θέλει να ξαναπάει σχολείο".

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share