Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κρήτη: Ευχάριστα νέα για το 2,5 ετών αγοράκι που κατάπιε ηρεμιστικά χάπια!

Αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη!

14 Μαρτίου 2019 12:00
Κρήτη: Ευχάριστα νέα για το 2,5 ετών αγοράκι που κατάπιε ηρεμιστικά χάπια!

Σε στενή ιατρική παρακολούθηση παραμένει στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου το 2,5 ετών αγοράκι που κατανάλωσε ηρεμιστικά χάπια.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Γιάννη Τασσόπουλο, «την Τετάρτη αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη.

Η κλινική του εικόνα παρουσιάζεται βελτιωμένη και παραμένει νοσηλευόμενο και υπό ιατρική παρακολούθηση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου».

Κρήτη: Στους παππούδες η επιμέλεια για το μωρό των θυμάτων του Γεροπόταμου!

Ο θάνατος του Κώστα Γιαννακάκη, της συζύγου του Ροδούλας Τζανακάκη, της κουνιάδας του και της πεθεράς του στον Γεροπόταμο, σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο.

Οι γονείς του Κώστα και η αδελφή της Ροδούλας, οι τελευταίοι των οικογενειών Γιαννακάκη και Τζανακάκη που απέμειναν μετά την τραγωδία, αναλαμβάνουν τώρα την επιμέλεια του μόλις 7 μηνών κοριτσιού που άφησε πίσω του το αδικοχαμένο ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος Πρωτοδικών Λασιθίου εξέδωσε προσωρινή διαταγή δικαστικής επιτροπείας για την άσκηση της γονικής μέριμνας του βρέφους στο ζευγάρι των γονιών του Κώστα Γιαννακάκη, με τη σύμφωνη γνώμη και της θείας του.

Έτσι, το άτυχο παιδάκι που μέσα σε λίγα λεπτά έχασε γονείς, γιαγιά και θεία, θα μεγαλώνει με τη φροντίδα των παππούδων και της άλλης θείας του. Η επιμέλεια του βρέφους είναι προσωρινή, μέχρις όρου διεξαχθεί το τακτικό δικαστήριο για την οριστική απόφαση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share