Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αρκαδία: Ταυτοποιήθηκαν οι "φαντομάδες" που λεηλατούσαν σπίτια!

Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους!

14 Μαρτίου 2019 11:07
Αρκαδία: Ταυτοποιήθηκαν οι

Ταυτότητα απέκτησαν οι "φαντομάδες" που προκαλούσαν πανικό και εφιάλτες στους κατοίκους των χωριών της Αρκαδίας και ειδικότερα στην Γορτυνία!

Στο Δήμο Γορτυνίας στην Αρκαδία διέπραξαν τρεις διαρρήξεις σε σπίτια στο χρονικό διάστημα από τις 6 Νοεμβρίου ως τις 20 Δεκεμβρίου του 2018!

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Τρίπολης σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από τα τμήματα Τροπαίων και Γορτυνίας, ταυτοποιήθηκαν δυο από τους δράστες που είχαν αρπάξει μετρητά και τιμαλφή συνολικής αξίας 18.000 ευρώ. Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 26 και 37 χρόνων, οι οποίοι είχαν και αγνώστους συνεργούς για την ταυτοποίηση των οποίων συνεχίζονται οι έρευνες.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης και περιλαμβάνει τα άγνωστα μέλη της σπείρας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας.

Σοκ στην Τρίπολη: Ξυλοφόρτωσε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του!

Τραγικές στιγμές σε σπίτι στην Τρίπολη, όταν ένας άνδρας από την Αλβανία ξυλοκόπησε τη γυναίκα του, μπροστά στα έντρομα μάτια του ανηλίκου παιδιού του που ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον άνδρα, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share