Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών!

Απείλησαν τον υπάλληλο με όπλο!

14 Μαρτίου 2019 10:49
Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών!

Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών (ΟΠΑΠ). Οι άγνωστοι που εισέβαλαν στο κατάστημα απείλησαν τον υπάλληλο με όπλο και αφαίρεσαν από το ταμείο το ποσό των 1.400 ευρώ! Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, δύο άγνωστοι εισέβαλαν, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, στο συγκεκριμένο κατάστημα και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από τα ταμεία 1.400 ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Από την αστυνομία διενεργούνται έρευνες.

Στο μεταξύ, θύμα ληστείας έπεσε στις 8 το πρωί νεαρός αλλοδαπός, στην οδό Λαγκαδά, δυτικά της Θεσσαλονίκης. Όπως ανέφερε ο ίδιος, την ώρα που βρισκόταν σε στάση λεωφορείου, άγνωστοι τον πλησίασαν και τον επιτέθηκαν, ενώ ένας εξ αυτών έφερε μαχαίρι με το οποίο προκάλεσε στο θύμα επιφανειακό τραύμα.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο νεαρός, οι δράστες ήταν πέντε με έξι άτομα και πιθανότατα αλλοδαποί. Μεταφέρθηκε για την παροχή των πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.

Κύπρος: Έχασε οικονομίες αξίας 60.000 ευρώ από μια κατσαρόλα!

Ο συνταξιούχος έκρυβε όλες τις οικονομίες του σε μια τσάντα που έβαζε σε μια κατσαρόλα – Λίγο καιρό αφότου διαπίστωσε ότι τα χρήματα λείπουν, η Αστυνομία της Κύπρου βρήκε τη δράστη.

Συνταξιούχος στη Λευκωσία έκρυβε τις οικονομίες του μέσα σε μια τσάντα την οποία τοποθετούσε μέσα σε κατσαρόλα και την έκρυβε κάτω από το κρεβάτι του, αφού τη σκέπαζε με μια κουβέρτα.

Τον Οκτώβριο του 2018 διαπίστωσε ότι τα 60.000 ευρώ που είχε φυλάξει είχαν εξαφανιστεί.

Κλήθηκε η αστυνομία, πήρε αποτυπώματα και δείγμα DNA και μετά από 5 μήνες βρήκε τη δράστη. Η 50χρονη κόρη του συνταξιούχου που γνώριζε πού έκρυβε τα χρήματα ο πατέρας της, τα πήρε, αν και αρνείται ότι έχει σχέση με τη κλοπή.

Ωστόσο πάνω στη κατσαρόλα και τη κουβέρτα βρέθηκε δικό της γενετικό υλικό. Ο συνταξιούχος είχε διατυπώσει υποψίες για την κόρη του, αφού όπως είπε στους αστυνομικούς κατά καιρούς του ζητούσε χρήματα ενώ παλαιότερα είχε πάρει και τα χρυσαφικά της μητέρας της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share