Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Γρεβενά: Άνδρας κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του!

Φρίκη και αποτροπιασμός!

14 Μαρτίου 2019 08:20
Τραγωδία στα Γρεβενά: Άνδρας κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του!

Με τραγικό τρόπο έφυγε από τη ζωή ένας 90χρονος άνδρας μέσα στη μονοκατοικία όπου διέμενε στα Γρεβενά μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη έως αυτήν την ώρα αιτία. Το περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Κοκκινιά Γρεβενών.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Γρεβενών που έσπευσαν στο σημείο μετά από ενημέρωση των περιοίκων εντόπισαν νεκρό στο δωμάτιό του ένα άτομο ηλικίας 90 ετών.

Η φωτιά ξέσπασε στις 22.00 και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με τέσσερις άνδρες. Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής Γρεβενών.

Τροχαίο με νταλίκα και μπετονιέρα στην Εγνατία Οδό!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με νταλίκα και μπετονιέρα συνέβη τα ξημερώματα σε τούνελ της της Εγνατίας Οδού από Βέροια προς Κοζάνη. Ο δρόμος είναι κλειστός!

Όπως έγραψε στις 2:20 το πρωί ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης Νίκος Πλεξίδας, που βρέθηκε στο σημείο: «Εδώ και μισή ώρα σοβαρό ατύχημα στο μεγάλο τούνελ της Εγνατίας με κατεύθυνση προς Κοζάνη ανάμεσα σε μια νταλίκα και μια μπετονιέρα. Ο δρόμος είναι κλειστός και οι οδηγοί που είμαστε εγκλωβισμένοι πολλοί…»

Σε σχετική ερώτηση του Kozanimedia ο ίδιος σημείωσε: «Έφτασα πρώτος λίγα λεπτά μετά το ατύχημα ανάμεσα στα δύο οχήματα και αυτό που κατάλαβα είναι ότι η μπετονιέρα πρέπει να ήταν σταματημένη μέσα στο τούνελ και ο οδηγός της νταλίκας τη χτύπησε με δύναμη από τη δεξιά μεριά όπως ερχόταν με αποτέλεσμα μεγάλες υλικές ζημιές και μάλλον ένα ελαφρύ τραυματισμό του ενός εκ των δύο οδηγών…».

Δείτε τη σχετική εικόνα από το σημείο:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share