Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πρέβεζα: Κινηματογραφική καταδίωξη για κλέφτες ψαριών!

Μετά τους κλεφτοκοτάδες, στην Πρέβεζα εμφανίστηκαν οι... κλεφτοψαράδες.

13 Μαρτίου 2019 12:42
Πρέβεζα: Κινηματογραφική καταδίωξη για κλέφτες ψαριών!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Λιμενικής Αρχής Πρέβεζας, μια ομάδα τεσσάρων ατόμων επιχείρησε να κλέψει αλιεύματα από τη λιμνοθάλασσα στο Βαθύ Πρέβεζας, χρησιμοποιώντας μια ξύλινη βάρκα και δίχτυα.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί και σύντομα ξεκίνησε καταδίωξη από λιμενικούς και αστυνομικούς, κατά την οποία συνελήφθη ένας 31χρονος, ενώ οι άλλοι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν.

Την επόμενη ημέρα, ωστόσο, παραδόθηκε ένας εκ των τριών, ηλικίας 34 ετών.

Οι λιμενικοί κατάσχεσαν τη βάρκα καθώς και δίχτυα μήκους 250 μέτρων.

Πρέβεζα: 63χρονος έκλεβε για έναν ολόκληρο χρόνο τις κυψέλες μελισσοκόμου!

Ο άνδρας έκλεβε τμηματικά τις κυψέλες από τον Αύγουστο του 2017 ως τις 3 Μαρτίου φέτος!

Εφιάλτης είχαν γίνει οι κλοπές των κυψελών για έναν 32χρονο μελισσοκόμο που τις είχε εγκαταστήσει στην περιοχή Μιχαλίτσι της Πρέβεζας, αλλά επί ενάμιση χρόνο διαπίστωνε πως έκαναν φτερά με αποτέλεσμα να υφίσταται σημαντική οικονομική ζημιά.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Πρέβεζας, προέκυψε ότι αυτός που έκλεβε τμηματικά τις κυψέλες από τον Αύγουστο του 2017 ως τις 3 Μαρτίου φέτος, ήταν ένας 63χρονος Έλληνας.

Μάλιστα, τρεις από τις κλεμμένες κυψέλες βρέθηκαν στην κατοχή του με αλλοιωμένο αριθμό αναγνώρισης και αποδόθηκαν στον 32χρονο. Σε βάρος του 63χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Μια επιχείρηση σε ένα χωριό της Καβάλας διέρρηξε ένας 31χρονος... «θεριακλής» και, εκτός από μετρητά ύψους 500 ευρώ και ένα κινητό, άρπαξε πλήθος πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Νέστου σε άλλο χωριό, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Στην περιφραγμένη αυλή μιας μονοκατοικίας στην Ελεούσα Ιωαννίνων εισέβαλε ένας 23χρονος Έλληνας με σκοπό να κλέψει διάφορα αντικείμενα, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή. Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ενημερώθηκαν, τον εντόπισαν σε κοντινή απόσταση και τον συνέλαβαν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share