Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε πάνω από 19.000 πακέτα με λαθραία τσιγάρα!

Οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για πιθανούς συνεργούς του

13 Μαρτίου 2019 12:31
Θεσσαλονίκη: Έκρυβε πάνω από 19.000 πακέτα με λαθραία τσιγάρα!

Πάνω από 19.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα κατηγορείται ότι κατείχε και επρόκειτο να διαθέσει προς πώληση εικοσιτριάχρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από αστυνομική επιχείρηση στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης...
Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο ίδιος, εντοπίστηκαν αρχικά δέκα χαρτοκιβώτια με 4.750 πακέτα τσιγάρα διαφόρων τύπων, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου.

Ακολούθησε έρευνα σε αποθήκη-«καβάντζα», απ’ όπου ο συλληφθείς, από το Πακιστάν, είχε εξέλθει νωρίτερα. Από το συγκεκριμένο σημείο κατασχέθηκαν άλλα 30 χαρτοκιβώτια με 14.940 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα διαφόρων τύπων. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη το ποσό των 1.700 ευρώ, το οποίο φέρεται να συνδέεται με εμπορία λαθραίων τσιγάρων.

Ο εικοσιτριάχρονος οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για πιθανούς συνεργούς του, καθώς εκτιμάται ότι η υπόθεση συνδέεται με τη δράση ομάδας που διακινεί λαθραία καπνικά προϊόντα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με κυριότερο σημείο αναφοράς την πλατεία Αριστοτέλους και τις περιοχές πέριξ αυτής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share