Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Kάλυμνος: Έκρυψαν την ηρωίνη για να μην συλληφθούν!

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανακαλύψουν την αυτοσχέδια κρυψώνα!

13 Μαρτίου 2019 10:08
Kάλυμνος: Έκρυψαν την ηρωίνη για να μην συλληφθούν!

Η συσκευασία με τα ναρκωτικά κατασχέθηκε και από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω της, επιβεβαιώθηκε ότι την είχαν κρύψει οι δυο ύποπτοι
Επί τρία ολόκληρα 24ωρα «χτένιζαν» μια θαμνώδη περιοχή της Καλύμνου οι αστυνομικοί του τμήματος Καλυμνίων, αναζητώντας την ποσότητα ηρωίνης που ήταν σίγουροι πως είχαν προλάβει να ξεφορτωθούν δυο Έλληνες όταν αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο να τους κάνουν έλεγχο!

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανακαλύψουν την αυτοσχέδια κρυψώνα μέσα στους θάμνους, όπου οι δυο 30χρονοι δράστες είχαν καλύψει όπως- όπως μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 126 γραμμαρίων.

Η συσκευασία κατασχέθηκε και από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω της, επιβεβαιώθηκε ότι την είχαν κρύψει οι δυο ύποπτοι όταν αντιλήφθηκαν την περιπολία.

Οι δυο δράστες προσήχθησαν για προανάκριση κατά την διάρκεια της οποίας ομολόγησαν ότι εκείνοι έκρυψαν την ηρωίνη και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω. Ωστόσο, αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share