Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σέρρες: Γυναίκα αρχηγός σε σπείρα με 7 κλοπές!

Τι συνέβη;

13 Μαρτίου 2019 09:41
Σέρρες: Γυναίκα αρχηγός σε σπείρα με 7 κλοπές!

Μια νεαρή Ελληνίδα είχε το γενικό πρόσταγμα στην δραστηριότητα μιας τριμελούς συμμορίας η οποία έκανε διαρρήξεις σε επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές των Σερρών. Όμως, η 24χρονη «εγκέφαλος» πιάστηκε από τις Αρχές όταν πήγε να παραλάβει ένα κλεμμένο αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν εντοπίσει το όχημα που ήταν κρυμμένο σε μια περιοχή των Σερρών και είχαν διαπιστώσει ότι είχε κλαπεί από περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση και, την στιγμή που πήγε να επιβιβαστεί σε αυτό η 24χρονη, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς που της έβαλαν χειροπέδες. Μέσα στο κλεμμένο όχημα βρέθηκαν και κλοπιμαία των οποίων η προέλευση ερευνάται.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάστηκαν έξι διαρρήξεις και μία απόπειρα που έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής σε επιχειρήσεις, από τις οποίες οι δράστες είχαν αρπάξει μετρητά συνολικού ύψους 2.760 ευρώ και διάφορα αντικείμενα. Η 24χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές στην ίδια και σε έναν 27χρονο αλλοδαπό συνεργό της, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί ένας ακόμη συνεργός τους και να διαλευκανθεί τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες διαρρήξεις.

Αίγιο: Χειροπέδες σε 15χρονους για διάρρηξη!


Οι τρεις ανήλικοι έκλεψαν την τσάντα μιας 39χρονης
...από το αμάξι που είχε μέσα ένα πορτοφόλι με 600 ευρώ, ένα κινητό και έγγραφα!
Αντί να γιορτάζουν μαζί με τους συνομήλικούς τους την τελευταία βραδιά της Αποκριάς τρία πιτσιρίκια ηλικίας 16, 15 και 15 χρόνων, προτίμησαν να κάνουν... διάρρηξη σε ένα αυτοκίνητο που βρήκαν σταθμευμένο στο Αίγιο για να αρπάξουν την τσάντα της ιδιοκτήτριάς του!


Οι τρεις ανήλικοι έκλεψαν την τσάντα της 39χρονης που είχε μέσα ένα πορτοφόλι με 600 ευρώ, ένα κινητό και έγγραφα, αλλά δεν πήγαν μακριά γιατί εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας και συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που περιλαμβάνει τους γονείς τους με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.


*** Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας διενεργούν προανάκριση για να εξιχνιάσουν την διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στα γραφεία μιας επιχείρησης στο Αίγιο, από κουκουλοφόρους οι οποίοι «σήκωσαν» μετρητά ύψους 2.600 ευρώ. Ήδη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share