Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Πάτρα: Συλλήψεις για ναρκωτικά στην κορύφωση του καρναβαλιού!

Tι έδειξαν τα επίσημα στοιχεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας

13 Μαρτίου 2019 09:32
Πάτρα: Συλλήψεις για ναρκωτικά στην κορύφωση του καρναβαλιού!

Οργίασαν το λαθρεμπόριο, το παρεμπόριο και η κατοχή ναρκωτικών κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στην Πάτρα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας που οι υπηρεσίες της υλοποίησαν επιχειρήσεις ελέγχων.

Συνολικά, ελέχθηκαν 1.524 άτομα, από τα οποία 262 προσήχθησαν στις αστυνομικές υπηρεσίες και συνελήφθησαν τελικά 60. Από αυτά, 23 άτομα κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών, 19 για παρεμπόριο, πέντε για κλοπές, πέντε για παράβαση του νόμου για τα όπλα και οκτώ για άλλα αδικήματα.

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην κορύφωση του καρναβαλιού

Στην κατοχή των 19, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, κατασχέθηκαν 2.564 είδη καρναβαλιού -κυρίως σφυρίχτρες, καπέλα, αφροί και μάσκες- 2.748 φιάλες ποτών, ένα κιλό και 252 γραμμάρια λαθραίου καπνού μαζί με 66 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 2.310 είδη ένδυσης και υπόδησης.

Στην κατοχή των 23 που συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών, κατασχέθηκαν 215 γραμμάρια κάνναβης, έξι τσιγαριλίκια, τρία γραμμάρια κοκαΐνης, τρία ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα ηρωίνης. Τέλος, οι αστυνομικοί βεβαίωσαν 191 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 32 για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

 

Περιφέρεια

Ροή ειδήσεων

Share