Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καταγγελία σοκ 13χρονης από τη Ρόδο: "Ο γυμνασιάρχης με ρώτησε τι χρώμα εσώρουχο φοράω και..."

To λόγο έχει η δικαιοσύνη...

12 Μαρτίου 2019 20:14
Καταγγελία σοκ 13χρονης από τη Ρόδο:

Θυμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ρόδου η καταγγελία 13χρονης μαθήτριας, η οποία υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον γυμνασιάρχη.

Η 13χρονη πήγε στο γραφείο του γυμνασιάρχη για να ζητήσει ένα παυσίπονο και εκείνος τη ρώτησε τι χρώμα εσώρουχο φοράει ενώ λίγες ημέρες αργότερα τη φίλησε πάνω από το στήθος.

Μόλις η μαθήτρια ανέφερε τα περιστατικά στους γονείς της, εκείνοι απευθύνθηκαν στην Αστυνομία. Από την πλευρά του, ο γυμνασιάρχης αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του και υποστηρίζει πως όλα γίνονται για λόγους εκδίκησης, επειδή εκείνος είχε καλέσει την Αστυνομία όταν η 13χρονη είχε φέρει στο χώρο του σχολείου το αγόρι της. Βεβαίως το λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη, καθώς σε λίγους μήνες η υπόθεση αναμένεται να εκδικασθεί.

Κρήτη: Σοβαρά τραυματισμένη η μητέρα και το ένα παιδί της, που έπεσαν στο γκρεμό!

Μια 40χρονη γυναίκα με τα δυο ανήλικα παιδιά της, μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά από τροχαίο ατύχημα, στο δρόμο από Σίσες προς Αλόιδες, στο νομό Ρεθύμνου, Κρήτης.

Η γυναίκα και το 8 ετών παιδί της έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ενώ ελαφρύτερα έχει τραυματιστεί το δεύτερο παιδί της γυναίκας, ηλικίας 10 ετών.

Το τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε λίγο μετά τις 5μμ, όταν το όχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε σε γκρεμό. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, όπως επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share