Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κρήτη: Οικογενειακή διαφορά κατέληξε σε πυροβολισμούς!

44χρονος άνοιξε πυρ εναντίον του αδελφού του..

10 Μαρτίου 2019 13:33
Κρήτη: Οικογενειακή διαφορά κατέληξε σε πυροβολισμούς!

Οι διαφορές μεταξύ δύο αδελφών παραλίγο να εξελιχθούν σε οικογενειακή τραγωδία, στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ένας 44χρονος έβγαλε όπλο και άνοιξε πυρ εναντίον αποθήκης που διατηρεί με τον 41χρονο αδελφό του. Μάλιστα, γνώριζε ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σημείο ο αδελφός του και φέρεται να ήθελε να τον εκφοβίσει.

Όμως, ο 41χρονος τραυματίστηκε ελαφρά από τα σκάγια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο, ενώ ο δράστης συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες...

Φρίκη στο Πανελλήνιο: Βρέθηκε ακέφαλο σώμα μικρού παιδιού!

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας της Λέσβου, καθώς κάτοικοι των Βατερών ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ότι στην περιοχή τους η θάλασσα ξέβρασε ένα ακέφαλο σώμα μικρού παιδιού.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr αυτή την ώρα μεταβαίνουν στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα σκάφος του Λιμενικού Σώματος και κλιμάκια από άνδρες της Λιμενικής Αρχής από τη στεριά.

Οι αρχές ασφαλείας εικάζουν ότι πρόκειται για τη σορό του άτυχου προσφυγόπουλου που είχε χαθεί πριν λίγες ημέρες όταν ανετράπη η βάρκα με την οποία ερχόταν μαζί με άλλους 51 μετανάστες από την Τουρκία στην ακτή Τσόνια της Λέσβου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share