Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξεσπά ο πατέρας του βρέφους που έπεσε από τα χέρια του παπά στη Θεσσαλονίκη!(video)

Το μωράκι είναι σοβαρό τραυματισμένο!

8 Μαρτίου 2019 12:38
Ξεσπά ο πατέρας του βρέφους που έπεσε από τα χέρια του παπά στη Θεσσαλονίκη!(video)

Απίστευτο είναι αυτό που συνέβη με το άτυχο βρέφος από τη Θεσσαλονίκη που έπεσε από τα χέρια του ηλικιωμένου παπά. Ο πατέρας του βρέφους μίλησε δημόσια και καταγγέλλει το γεγονός. Μίλησε για την κατάσταση υγείας του παιδιού του και το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του σύμφωνα με τον νευροχειρούργο.

Η οικογένεια κατήγγειλε τον ηλικιωμένο ιερέα που παραπάτησε και έπεσε αγκαλιά με το παιδί. Δεν κατέθεσαν μήνυση κατά της Μητροπόλεως αλλά οι οικογένεια πιστεύει ότι έχει και εκείνη ένα μέρος της ευθύνης αφού συνεχίζουν να έχουν τον συγκεκριμένο ιερέα εν ενεργεία.

Παρόλο που είχε αντικατασταθεί από νεότερο ιερέα λόγω του προβλήματος υγείας που είχε εκείνος επέστρεψε κανονικά στην ενορία για να συνεχίσει τα καθήκοντα του. Ο ιερέας έχει σπάσει το πόδι του μετά την πτώση.

Το ατυχές γεγονός που έγινε έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και μαρτυριών στην ενορία της Θεσσαλονίκης για τον ηλικιωμένο παπά που έχει προβλήματα υγείας.

Το μωράκι έχει κάκωση και κάταγμα στο κρανίο και ότι ίσως θα πρέπει να νοσηλευτεί έξι εβδομάδες .

Οι μαρτυρίες και οι καταγγελίες έρχονται μία μία στο φως της δημοσιότητας. Πρώτος μίλησε ο πατέρας του μωρού φανερά ενοχλημένος από το τι συνέβη στο παιδί του λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου" μίλησε ο πατέρας και κατήγγειλε δημόσια το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share