Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός στην Ρόδο με επική πρόταση γάμου σε εφημερίδα! "Πάγωσε" μόλις την διάβασε η νύφη!

Δεν ξανάγινε! Το απίστευτο περιστατικό!

7 Μαρτίου 2019 10:47
Χαμός στην Ρόδο με επική πρόταση γάμου σε εφημερίδα!

Ήθελε να πρωτοτυπήσει και τα κατάφερε. Ο Αλέξανδρος έγραψε στην αγαπημένη του Έλσα, που προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια της...

Tην πρωτότυπη ιδέα να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μέσω της εφημερίδας «Ροδιακή», είχε ο Αλέξανδρος Σωτηράκης, με την απάντηση που έλαβε να είναι θετική.

Ο Αλέξανδρος δημοσίευσε στο φύλλο της Κυριακής 3 Μαρτίου, ένα κείμενο αναφορικά με τον γάμο, ωστόσο το… «κλειδί» για το νέο ξεκίνημα της ζωής του, ήταν η τελευταία πρόταση.

Αυτή η πρόταση, απλή και ξεκάθαρη: «Λοιπόν Ελσάκι μου; Ξεκινάμε μαζί;» Και φυσικά, η απάντηση δεν ήταν κάτι άλλο από το «ναι» που περίμενε!

Μάλιστα στη φωτογραφία που έστειλε ο Αλέξανδρος, η ίδια απάντησε «Ναι! Μαζί στο ποδήλατο… Για πάντα μαζί!! Έλσα». Εμείς να ευχηθούμε η ώρα η καλή στο ζευγάρι και πάντα ευτυχισμένο με πρωτότυπες ιδέες!

Μακεδονία - Θεσσαλία: 55χρονος έκανε 27 κλοπές σε επιχειρήσεις και αποθήκες!

Σε βάρος πατέρα και κόρης σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές
Την ίδια του την κόρη χρησιμοποιούσε ως... αποθηκάριο για όσα είχε κλέψει μαζί με έναν άγνωστο προς το παρόν συνεργό του από 27 επιχειρήσεις και αποθήκες σε διάφορες περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, ένας 55χρονος Έλληνας που ταυτοποιήθηκε από την συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Κοζάνης.

Σε έναν αποθηκευτικό χώρο που είχε στην κατοχή της η 23χρονη, όταν εξιχνιάστηκε η δράση του πατέρα της, βρέθηκαν 15 τροχοί, τρεις ηλεκτροκολλήσεις, τρία πιεστικά μηχανήματα, τρία χαρτοκοπτικά μηχανήματα, δύο αλυσοπρίονα, δύο air condition, μία γεννήτρια, ένας επαγγελματικός φούρνος, οκτώ δραπανοκατσάβιδα, δύο αερόκλειδα, δύο κόφτες σιδήρων, τέσσερα σφυριά, δύο προβολείς, ψαλίδι, πένσα, φυσητήρας, πολυεργαλείο τριβής, κρουστικό με θήκη, ένα σετ εξολκέων, διάφορες ηλεκτρικές συσκευές και δύο κινητά, μέρος των οποίων αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Όλα προέρχονταν από 27 κλοπές σε επιχειρήσεις και αποθήκες που είχαν γίνει όλες σε ημέρες αργιών ή Σαββατοκύριακα από τον Οκτώβριο του 2017 ως τον Μάιο του 2018 σε διάφορες περιοχές της Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Μαγνησίας, Ημαθίας, Λάρισας, Καβάλας και Κατερίνης. Από αυτές οι δράστες, που παραβίαζαν τις εισόδους ή τα παράθυρα με αιχμηρά αντικείμενα, είχαν κλέψει επαγγελματικά μηχανήματα και εργαλεία που η αξία τους ξεπερνά τα 147.000 ευρώ.

Σε βάρος πατέρα και κόρης σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης του 55χρονου και την ταυτοποίηση του συνεργού του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share