Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αχαΐα: 70χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι 52χρονο!

Μετά από καβγά...

6 Μαρτίου 2019 18:34
Αχαΐα: 70χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι 52χρονο!

Τραγική κατάληξε είχε ο καβγάς ενός 52χρονου με 70χρονο στο Ελαιοχώρι Δυτικής Αχαΐας.

O 52χρονος φαίνεται πως δέχθηκε μια μαχαιριά στην κεντρική αρτηρία και ξεψύχησε μέσα σε λίγα λεπτά. Μεταφέρθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης έχει συλληφθεί και κρατείται. Στο σημείο της τραγωδίας υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη καθώς φοβούνται τυχόν επεισόδια για αντεκδίκηση.

Μια τραγωδία είχαν στην Ηλεία όταν μια 35χρονη πέθανε ξαφνικά.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, το βράδυ της Τρίτης. Μια 35χρονη κοπέλα που συνόδευε τον ηλικιωμένο πατέρα της που νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική τις τελευταίες 20 ημέρες, άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ βρισκόταν στο προσκεφάλι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ε.Τ. από την Ανδραβίδα, βρισκόταν στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθεί στον πατέρα της. Χθες σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο, όμως συνήλθε και βρέθηκε πάλι δίπλα στον πατέρα της.

Όμως το βράδυ της Τρίτης περίπου στις 10,20 η κοπέλα ενώ βρισκόταν στο θάλαμο έχασε τις αισθήσεις της. Άμεσα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έσπευσε να για της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, διασωληνώθηκε από το ιατρικό προσωπικό, όμως η κοπέλα “έσβησε”…

Τα αίτια του θανάτου αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία – νεκροτομή που έχει διαταχθεί να γίνει από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share