Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εξιχνίασαν τέσσερα χρόνια μετά την κλοπή ενός... laptop!

Στην υπόθεση εμπλέκεται ένας 25χρονος Έλληνας...

6 Μαρτίου 2019 15:16
Εξιχνίασαν τέσσερα χρόνια μετά την κλοπή ενός... laptop!

...που βέβαια δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Από τις 9 Αυγούστου του 2015 ερευνούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την διάρρηξη σε ένα διαμέρισμα στην πόλη της Άρτας, απ’ όπου είχε κλαπεί ένας φορητός υπολογιστής. Τελικά, κατάφεραν να την εξιχνιάσουν με τη συνδρομή των ειδικών του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας.

Από την αξιοποίηση των ευρημάτων, προέκυψε ότι στην υπόθεση εμπλέκεται ένας 25χρονος Έλληνας, που βέβαια δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Ωστόσο, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες.

*** Μια χρυσή αλυσίδα άρπαξε από το λαιμό μιας 66χρονης στη Βέροια μια 29χρονη Ελληνίδα το μεσημέρι της Δευτέρας και τράπηκε σε φυγή. Όμως, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη 24 ώρες αργότερα. Η αλυσίδα βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στην ηλικιωμένη, ενώ η νεαρή δράστιδα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας κατηγορούμενη για κλοπή.

*** Επί δέκα ημέρες κυκλοφορούσε με κλεμμένο αυτοκίνητο ένας 38χρονος Έλληνας, που το είχε κλέψει στις 25 Φεβρουαρίου από τις Κρηνίδες Καβάλας. Όμως, στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού σταθμού, η κλοπή εξιχνιάστηκε, το όχημα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share