Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης σε σπίτι στα Χανιά!

Ο 39χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

6 Μαρτίου 2019 11:33
Εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης σε σπίτι στα Χανιά!

Ένα αυτοσχέδιο εργαστήριο με πλήρη εξοπλισμό για την καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης στην κατοικία και σε άλλους χώρους ιδιοκτησίας ενός 39χρονου Έλληνα στα Χανιά.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ο δράστης είχε δημιουργήσει ένα πλήρες θερμοκήπιο που αποτελούνταν από λαμπτήρα πυρακτώσεως, ηλεκτρονικό θερμόμετρο, ηλεκτρονικό μετρητή Ph, τρεις επιτραπέζιους ηλεκτρικούς ανεμιστήρες, πέντε μετασχηματιστές, ένα επιδαπέδιο κλιματιστικό ψύξης– θέρμανσης και έναν ηλεκτρικό εξαεριστήρα, μέσα στο οποίο καλλιεργούνταν με την υδροπονική μέθοδο 27 δενδρύλλια κάνναβης.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν, ακόμη, 79,58 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιούσε για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων.

Ο 39χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share