Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Τραγωδία στην Κόρινθο: Ταύρος ξέφυγε και σκότωσε άνδρα!

Απίστευτη τραγωδία στην Κόρινθο!

6 Μαρτίου 2019 10:12
Τραγωδία στην Κόρινθο: Ταύρος ξέφυγε και σκότωσε άνδρα!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος άντρας στην περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου, όταν του επιτέθηκε ένας ταύρος που ξέφυγε από τον στάβλο.

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Αρχαία Κόρινθο. Η Αστυνομία έλαβε κλήση για νεκρό άνδρα με πλήγματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Όταν το περιπολικό με τους δύο αστυνομικούς έφτασε στο σημείο, εντοπίστηκε νεκρός στην άσφαλτο ο 71χρονος, ο οποίος επέστρεφε από τα κτήματά του. Κι ενώ οι αστυνομικοί εξέταζαν το χώρο, έναςταύρος βγήκε από τον δίπλα χώρο και επιτέθηκε στον έναν αστυνομικό, προκαλώντας ζημιά και στο περιπολικό.

Τότε, ο δεύτερος αστυνομικός έβγαλε το όπλο του και σκότωσε τον ταύρο, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 71χρονου προκλήθηκε από τα τραύματα που του κατάφερε ο ταύρος.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του στάβλου και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Τραγωδία στην Βάρκιζα: Τι συνέβη με την μητέρα του βρέφους; Ραγδαίες εξελίξεις!

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε η μητέρα του μωρού που κάηκε στο διαμέρισμα της Βάρκιζας. Μια τραγωδία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο την τελευταία εβδομάδα και το Athensmagazine.gr σας μετέφερε όλες τις λεπτομέρειες!

Ο συνήγορός της ζήτησε να εξεταστεί η γυναίκα από ψυχίατρο, ώστε να κριθεί αν παραμείνει ή όχι στη φυλακή.

Η ίδια μιλώντας στον ανακριτή δήλωσε κακοποιημένη και ζήτησε βοήθεια, ενώ παραδέχτηκε ότι έδενε το μωρό της και το άφηνε μόνο του επί ώρες. Η γυναίκα υποστήριξε ότι όταν ήταν μικρή είχε δεχτεί μπούλινγκ και ότι την κακοποιούσαν οι σύντροφοί της στις σχέσεις της.

Η γυναίκα φέρεται να δήλωσε στην ανακρίτρια «Προσπάθησα να μπω μέχρι το υπνοδωμάτιο, δεν μπορούσα καν να δω ούτε να αναπνεύσω από τους καπνούς, πνιγόμουν, ο χώρος ήταν απροσπέλαστος από τα τοξικά αέρια. Θυμάμαι ότι κατέβηκα ουρλιάζοντας. Ο σύντροφός μου ήταν ακόμη από κάτω του ζήτησα βοήθεια, ανεβήκαμε πάλι αλλά ήταν αδύνατον και αυτός να παρέμβει».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share