Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Είμαι παππούς και πατέρας μαζί...": Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 29χρονου που πνίγηκε με την γυναίκα του στην Κρήτη!

Σπαράζει καρδιές ο πατέρας του θύματος στην οικογενειακή τραγωδία της Κρήτης!

5 Μαρτίου 2019 09:32

Την προσωρινή επιμέλεια της εγγονής του πήρε ο Μανώλης Γιαννακάκης, ο πατέρας του 29χρονου που πνίγηκε στον Γεροπόταμο στην Κρήτη, μαζί με τη σύζυγό, τη μητέρα της και την αδερφή της.

«Είμαι παππούς και πατέρας μαζί, για να μεγαλώσουμε το μικρό όσο μπορούμε. Και όση δύναμη μας έχει απομείνει θα τη ρίξουμε στο παιδί, σαν να αρχίζουμε τη ζωή μας από την αρχή», είπε συγκινημένος ο πατέρας του 29χρονου, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Δεν μπορώ να το περιγράψω. Από τριών μηνών είχε ιδιαίτερη αδυναμία σε εμένα. Πήγαινα καμιά φορά στο σπίτι και μου έλεγε η νύφη μου δεν θέλω να στο φέρω να το δεις γιατί δεν θα κοιμάται μετά. Από τις φωτογραφίες θα μάθει για τους γονείς της, από τι άλλο; Δεν έζησε τίποτα. Μου δίνει και η μικρή μια ώθηση και παλεύω, σφίγγομαι μέσα μου για τη μικρή, αλλά δεν παύει να έχασα το παιδί μου, τώρα τη δύναμη που τη βρίσκω, δεν ξέρω» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ούτε σήμανση υπήρχε να πει ότι είχε ποτάμι εκεί, ταμπέλες, ούτε τίποτα. Ούτε φωτισμός. Τα παιδιά πήγαν κατευθείαν στο θάνατο».

Θα γνωρίσει τους γονείς της μέσα από φωτογραφίες

«Από τις φωτογραφίες θα μάθει, από τι άλλο; Δεν έζησε τίποτα. Μου δίνει και η μικρή μια ώθηση και παλεύω, σφίγγομαι μέσα μου για τη μικρή, αλλά δεν παύει να έχασα το παιδί μου, τώρα τη δύναμη που τη βρίσκω, δεν ξέρω!», λέει.

Μαζί στο αυτοκίνητο ήταν η μητέρα και η αδερφή της 30χρονης Ροδούλας. Πίσω έμεινε μόνη η τρίτη αδερφή της οικογένειας.

Στο σημείο "Τρία Αστέρια" δεν υπήρχε ούτε μια προειδοποιητική πινακίδα. Δύο ημέρες μετά την τραγωδία οι αρμόδιοι τοποθέτησαν τσιμεντένιες μπάρες προκειμένου να εμποδίσουν οχήματα να διέρχονται από την «Ιρλανδική Γέφυρα» στο Γεροπόταμο, αλλά και σε άλλα δύο εξίσου επικίνδυνα σημεία της περιοχής. Πότε θα γίνουν γέφυρες; Κανείς δεν μπορεί να μας απαντήσει με σιγουριά.

Ούτε σήμανση υπήρχε να πει ότι είχε ποτάμι εκεί, ταμπέλες, ούτε τίποτα. Ούτε φωτισμός. Τα παιδιά πήγαν κατευθείαν στο θάνατο…

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share