Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πήγε να ληστέψει μαγαζί στην Καβάλα με πλαστικό πιστόλι!

Ο δράστης απαίτησε από τον 29χρονο υπάλληλο

4 Μαρτίου 2019 10:41
Πήγε να ληστέψει μαγαζί στην Καβάλα με πλαστικό πιστόλι!

Ο δράστης απαίτησε από τον 29χρονο υπάλληλο να του δώσει τις εισπράξεις, όμως εκείνος αντιλήφθηκε ότι το όπλο δεν ήταν αληθινό
Ψύχραιμος στάθηκε ο νεαρός υπάλληλος μιας επιχείρησης στην πόλη της Καβάλας, όταν αντίκρισε την σκοτεινή κάννη ενός πιστολιού που κρατούσε ένας άγνωστος, ο οποίος αποπειράθηκε να τον ληστέψει το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο δράστης απαίτησε από τον 29χρονο να του δώσει τις εισπράξεις, όμως εκείνος αντιλήφθηκε ότι το όπλο δεν ήταν αληθινό και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να σπεύσουν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν σε κοντινό σημείο, να αφοπλίσουν τον 36χρονο Έλληνα επίδοξο ληστή και να του βάλουν χειροπέδες.

Αμέσως αποδείχθηκε ότι το πιστόλι ήταν… πλαστικό και κατασχέθηκε μαζί με πλήθος πλαστικών σφαιριδίων που είχε στην κατοχή του ο 36χρονος, ο οποίος προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση και, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share