Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εύβοια: Ναυτικός... δάγκωσε τον ληστή στη Νέα Αρτάκη

Του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έδεσαν

28 Φεβρουαρίου 2019 10:14
Εύβοια: Ναυτικός... δάγκωσε τον ληστή στη Νέα Αρτάκη

Του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έδεσαν, ζητώντας επιτακτικά να τους δώσει χρήματα
Θαρραλέος και ριψοκίνδυνος αποδείχθηκε ένας 59χρονος ναυτικός, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι του στην Εύβοια από δυο αγνώστους που φορούσαν κουκούλες και ο ένας κρατούσε όπλο. Ωστόσο, παρ' όλο που... δάγκωσε (!) τον έναν κακοποιό, δεν κατάφερε να τους αποτρέψει...

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στο ναυτικό στην αυλή του σπιτιού του στη Νέα Αρτάκη, λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Κυριακής, περιμένοντας να επιστρέψει. Μόλις εμφανίστηκε και άνοιξε την πόρτα για να μπει μέσα, του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν στο πρόσωπο ζητώντας επιτακτικά να τους δώσει χρήματα και απειλώντας ότι θα τον σκότωναν.

Στη συνέχεια, έδεσαν τον 59χρονο και ερεύνησαν όλα τα δωμάτια. Όμως, δεν βρήκαν χρήματα ή τιμαλφή και άρπαξαν μόνο ένα tαblet, μία κάμερα, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, ρούχα και κουβέρτες. Ο 59χρονος, που όσο έψαχναν το σπίτι οι εισβολείς προσπαθούσε να λυθεί, κατάφερε να... δαγκώσει στο δάχτυλο τον έναν από αυτούς την ώρα που διέφευγε με τον συνεργό του. Μετά από αρκετή ώρα, μια φίλη του τον βρήκε δεμένο, τον απελευθέρωσε και ειδοποίησε την Αστυνομία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share