Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φυλακισμένος και γυναίκα σε σπείρα με επτά κλοπές στον Έβρο

Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, δυο άντρες ηλικίας 22 και 20 και μια γυναίκα 25 χρόνων.

27 Φεβρουαρίου 2019 10:46
Φυλακισμένος και γυναίκα σε σπείρα με επτά κλοπές στον Έβρο

Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, δυο άντρες ηλικίας 22 και 20 και μια γυναίκα 25 χρόνων που, μαζί με τον κρατούμενο, είχαν αρπάξει μετρητά ύψους περίπου 1.900 ευρώ, δυο ηλεκτρονικές συσκευές, δυο κινητά και διάφορα προϊόντα

Ένας 21χρονος που είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακή για κλοπές ήταν μέλος της σπείρας που είχε διαπράξει έξι κλοπές από καταστήματα σε χωριά του βόρειου Έβρου και την Ορεστιάδα καθώς και μία απόπειρα κλοπής από τον χώρο του ΚΤΕΛ Διδυμοτείχου, στο διάστημα από τις 3 Φεβρουαρίου ως την περασμένη Κυριακή.


Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου και συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, δυο άνδρες ηλικίας 22 και 20 και μια γυναίκα 25 χρόνων που, μαζί με τον κρατούμενο, είχαν αρπάξει μετρητά ύψους περίπου 1.900 ευρώ, δυο ηλεκτρονικές συσκευές, δυο κινητά, διάφορα προϊόντα και πακέτα τσιγάρων. Μέρος των χρημάτων που είχαν κλαπεί από ένα κατάστημα την Κυριακή, βρέθηκε στην κατοχή της 25χρονης και αποδόθηκε στον δικαιούχο.

Στην κατοχή του 20χρονου κατασχέθηκαν 20 ναρκωτικά χάπια, ένα ζευγάρι γάντια και ένα περιλαίμιο, ενώ προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας και σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share