Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Παρήγγειλε κινητό και της έστειλαν... τράπουλα!

Η κοπέλα κατέθεσε τα χρήματα, αλλά όταν παρέλαβε το δέμα στις 16 Οκτωβρίου.

26 Φεβρουαρίου 2019 13:25
Παρήγγειλε κινητό και της έστειλαν... τράπουλα!

Η κοπέλα κατέθεσε τα χρήματα, αλλά όταν παρέλαβε το δέμα στις 16 Οκτωβρίου και το άνοιξε, αντίκρισε έκπληκτη μια... τράπουλα.

Άγαρμπο... χιούμορ διέθετε ένας απατεώνας που έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για «μαϊμού» αγγελίες πώλησης προϊόντων, καθώς στο τελευταίο του θύμα που ενδιαφέρθηκε για την αγορά ενός κινητού έστειλε μια... τράπουλα.

Η ανυποψίαστη 26χρονη που κατοικεί σε περιοχή της Καβάλας είχε εντοπίσει πριν από τέσσερις μήνες μια αγγελία σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών του διαδικτύου για την πώληση ενός κινητού. Επικοινώνησε με τον φερόμενο ως πωλητή και εκείνος την έπεισε να καταθέσει 120 ευρώ σε τραπεζικό του λογαριασμό, ως προκαταβολή για να της στείλει το επίμαχο κινητό.

Η κοπέλα κατέθεσε τα χρήματα, αλλά όταν παρέλαβε το δέμα στις 16 Οκτωβρίου και το άνοιξε, αντίκρισε έκπληκτη μια... τράπουλα. Έτσι, έσπευσε να καταγγείλει τον πωλητή στο αστυνομικό τμήμα Νέστου, οι άνδρες του οποίου ξεκίνησαν έρευνες και εξιχνίασαν την υπόθεση. Δράστης ήταν ένας σεσημασμένος 25χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share