Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ο ένας από τους ληστές ηλικιωμένων στον Τύρναβο!

Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα που μαζί με άγνωστο συνεργό του

26 Φεβρουαρίου 2019 10:31
Συνελήφθη ο ένας από τους ληστές ηλικιωμένων στον Τύρναβο!

Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα που μαζί με άγνωστο συνεργό του χτύπησαν και άρπαξαν τρεις χρυσές αλυσίδες, ένα κινητό και 25 ευρώ.

Τρεις αστυνομικές υπηρεσίες συνεργάστηκαν άψογα για να βάλουν στο χέρι έναν από τους δυο ληστές ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση, οι αστυνομικοί του τμήματος Τεμπών εξιχνίασαν την υπόθεση και οι συνάδελφοί τους του τμήματος Τυρνάβου και της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν τον δράστη.

Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα, ο οποίο είχε εισβάλει στο σπίτι των ηλικιωμένων αργά το βράδυ της Κυριακής μαζί με ένα άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Τους ακινητοποίησαν με την χρήση βίας και με απειλές ότι θα τους σκότωναν, ερεύνησαν το σπίτι και άρπαξαν τρεις χρυσές αλυσίδες, ένα κινητό και 25 ευρώ.

Ο ένας από τους ληστές διέφυγε και αναζητείται, ενώ στην κατοχή του 35χρονου βρέθηκαν οι τρεις χρυσές αλυσίδες, 35 ευρώ και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία μαζί με έναν σουγιά και έναν φακό, καθώς και ένα ρολόι και τρία κινητά των οποίων η προέλευση ερευνάται. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για τον εντοπισμό του συνεργού του και την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων επιθέσεων που μπορεί να έχουν διαπράξει.
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share