Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκλεισμένος ο μισός νομός Χανίων - Κατέρρευσε και η γέφυρα του Πλατανιά

Τεράστιες είναι οι καταστροφές από την κακοκαιρία!

25 Φεβρουαρίου 2019 19:30
Αποκλεισμένος ο μισός νομός Χανίων - Κατέρρευσε και η γέφυρα του Πλατανιά

Τεράστιες είναι οι καταστροφές από την κακοκαιρία στον νομό Χανίων που έχει κοπεί στα δύο, από την παλαιά Εθνική Οδό και τον ΒΟΑΚ, με αποτέλεσμα ο Πλατανιάς, η Κίσσαμος και το Σέλινο να είναι αποκλεισμένα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας κατέρρευσε, μετά την ιστορική γέφυρα του ποταμού του Κερίτη, και αυτή του Πλατανιά, στην παλαιά Εθνική Οδό. Να σημειωθεί ότι έχει κλείσει η γέφυρα στο Πατελάρι και δεδομένου της απαγόρευσης διέλευσης από τον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Σταλού, η πρόσβαση από Χανιά έχει διακοπεί.

Διακοπές ρεύματος στα Χανιά

Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης σημειώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες στις περισσότερες περιοχές του νομού Χανίων, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή.

Όπως επισημαίνει ο ΔΕΔΔΗΕ, τα συνεργεία βρίσκονται επί τόπου και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των βλαβών, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν με κυριότερη την αδυναμία πρόσβασης σε πολλές περιοχές σε ολόκληρο το νομό.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά τέλος την κατανόηση του καταναλωτικού κοινού και ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία τους, ενώ υπογραμμίζει ότι τα συνεργεία του βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να προχωρήσουν στην αποκατάσταση των βλαβών, όταν και εφόσον είναι εφικτή η πρόσβαση στα σημεία του Δικτύου που έχουν υποστεί ζημιές.

Πηγή: Flashnews.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share