Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάτρα: Πανικός επικράτησε στο Τελωνείο όταν δέσμευσαν αυτοκινητάμαξα με υπερπολυτελή SUV!

Δείτε εδώ!

25 Φεβρουαρίου 2019 11:06
Πάτρα: Πανικός επικράτησε στο Τελωνείο όταν δέσμευσαν αυτοκινητάμαξα με υπερπολυτελή SUV!

Χαμός επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου στο Τελωνείο Πάτρας όταν κάποιοι υπάλληλοι αποφάσισαν πως πρέπει να δεσμεύσουν αυτοκινητάμαξα με υπερπολυτελή SUV τα οποία έφεραν ξένες πινακίδες κυκλοφορίας και προορίζονταν για κάποιο σώου σε περιοχή της Πελοποννήσου.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsauto.gr οι Γάλλοι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αποφάσισαν αντί να οδηγήσουν τόσες ώρες από την χώρα τους ώστε να έρθουν στην Ελλάδα να τα φορτώσουν σε μια νταλίκα και να τα στείλουν με αυτό τον τρόπο στην χώρα μας.


Ωστόσο κάποιοι «ένθερμοι» υπάλληλοι του Τελωνείου Πάτρας μαζί με την υποστήριξη υψηλόβαθμου στελέχους «δέσμευσαν» τόσο την αυτοκινητάμαξα όσο και τα πολυτελή SUV τα οποία να τονίσουμε πως μεταφέρονταν απολύτως νόμιμα με επίσημα έγγραφα φορτωτικής αλλά εκείνοι αποφάσισαν ότι θα έπρεπε να εκτελωνιστούν!


Αποτέλεσμα της παραπάνω απόφασης ήταν να κινητοποιηθεί τόσο το υπουργείο Οικονομικών όσο και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ώστε να αποκλιμακωθεί η ένταση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr στο επεισόδιο ενεπλάκη και η πρεσβεία της Γαλλίας!

Επίσης το σώου στο οποίο θα ελάμβαναν μέρος τα πολυτελή SUV στην Πελοπόννησο είναι άγνωστο αν τελικά πραγματοποιήθηκε καθώς τουλάχιστον μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου η αυτοκινητάμαξα και τα πολυτελή SUV βρίσκονταν στον τελωνειακό χώρο της Πάτρας.

Το συγκεκριμένο περιστατικό τόσο τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών όσο και της ΑΑΔΕ προσπάθησαν να κρατηθεί μυστικό καθώς τα στελέχη του τελωνείου Πάτρας σύμφωνα με με πληροφορίες έδρασαν βιαστικά δημιουργώντας ένα μίνι διπλωματικό επεισόδιο…

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share