Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σέρρες: Θύμα ληστείας έπεσε ηλικιωμένος από ανήλικη!

Πρόκειται για μια 16χρονη Ελληνίδα

22 Φεβρουαρίου 2019 11:23
Σέρρες: Θύμα ληστείας έπεσε ηλικιωμένος από ανήλικη!

Το θύμα κατήγγειλε την ληστεία στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι κατάφεραν να ταυτοποιήσουν άμεσα την ανήλικη δράστιδα
Ανυπεράσπιστος βρέθηκε ένας ηλικιωμένος στα χέρια τριών αγνώστων, μεταξύ των οποίων ήταν ένα ανήλικο κορίτσι, όταν τους είδε ξαφνικά το απόγευμα της Τρίτης να εισβάλλουν στο σπίτι του στην πόλη των Σερρών και να τον ακινητοποιούν χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Οι δυο άνδρες και το κορίτσι ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, άρπαξαν μετρητά ύψους 950 ευρώ που ο άτυχος ηλικιωμένος φύλαγε για ώρα ανάγκης και ένα χρυσό δαχτυλίδι και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Το θύμα κατήγγειλε την ληστεία στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι κατάφεραν να ταυτοποιήσουν άμεσα την ανήλικη δράστιδα.

Πρόκειται για μια 16χρονη Ελληνίδα, η οποία συνελήφθη την Τετάρτη στο σπίτι της μαζί με τον 36χρονο πατέρα της που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Η έρευνα της Ασφάλειας συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν οι δύο συνεργοί της 16χρονης και για να βρεθούν τα κλοπιμαία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share