Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Αμβρόσιος έδιωξε ηλικιωμένο από γηροκομείο λόγω... ομοφυλοφιλίας!

Καταγγελία σοκ!

20 Φεβρουαρίου 2019 19:56
Ο Αμβρόσιος έδιωξε ηλικιωμένο από γηροκομείο λόγω... ομοφυλοφιλίας!

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η καταγγελία για την υπόθεση, με πρωταγωνιστή τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο και έναν πατρινό ηλικιωμένο.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και τον οποίο μέχρι πρότινος φρόντιζαν υπερβάλλοντας εαυτόν οι άνθρωποι της δομής «Bοήθεια στο σπίτι». Πριν από λίγο καιρό η φροντίδα του στο σπίτι κατέστη αδύνατη με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Καλλιμανοπούλειο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, χθες η δομή του Δήμου ενημερώθηκε ότι υπάρχει εμπλοκή με την παραμονή του ηλικιωμένου μετά την αντίδραση του Μητροπολίτη Αμβροσίου. Αντίδραση, η οποία προήλθε από το γεγονός ότι ο Σεβασμιώτατος πληροφορήθηκε ότι ο ηλικιωμένος είναι ομοφυλόφιλος.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο κκ. Αμβρόσιος καταδικάστηκε προ μερικών εβδομάδων σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή από το Εφετείο Αιγίου μετά τη μήνυση που είχαν κάνει εις βάρος του ομοφυλοφιλικές οργανώσεις για τις δηλώσεις του.

Όταν έγινε γνωστή η παρέμβαση και η αντίδραση που υπήρξε από τον Δήμο και την Υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι» παρενεβη στο θέμα ο διευθυντής του Καλλιμανοπουλείου και τελικά ο Μητροπολιτης ανακάλεσε την αρχική του απόφαση. Έτσι ο τρόφιμος παραμένει στο Καλλιμανοπούλειο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share