Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Θα κάνω κακό στον εαυτό μου...": Σοκάρει το μήνυμα αυτοκτονίας 12χρονου μαθητή σε σχολείο στον Βόλο!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

20 Φεβρουαρίου 2019 14:02

Σοκάρει το μήνυμα που άφησε 12χρονος στους δασκάλους του σε σχολείο στον Βόλο.

"Ευχαριστώ την σχολάρχη μου και τους δασκάλους μου. Δεν με βοηθήσατε. Να ξέρετε ότι θα κάνω κακό στον εαυτό μου…». έγραψε σε σημείωμα ένας 12χρονος έφηβος, όταν με την παρότρυνση των νομικών παραστατών του πατέρα του, αναγκάστηκε να αποχωριστεί τόσο τον ίδιο, όσο και το σχολείο και τις άλλες δραστηριότητές του για να φύγει σε νησί των Βορείων Σποράδων, όπου μένει μόνιμα η μητέρα του.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr ο 12χρονος μαθητής της ΣΤ’ τάξης Δημοτικού Σχολείου θα έπρεπε να ακολουθήσει στο νησί την μητέρα του, που έχει την επιμέλεια του παιδιού, ενώ ταυτόχρονα έχει προχωρήσει στην ζωή της, δημιουργώντας μία νέα οικογένεια και ένα ακόμη παιδί…

Ο πατέρας του παιδιού, που μέχρι τώρα έμενε μόνος του στο Βόλο έχοντας την ευθύνη της ανατροφής του 12χρονού, καθώς έχουν από κοινού με την μητέρα την γονική μέριμνα, μετά από δικαστικό «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους, αναγκάστηκε να υπακούσει στα κελεύσματα του συνηγόρων του και να παραδώσει το παιδί στην μητέρα.

Ο έφηβος ωστόσο είδε μεμιάς στον δικό του μικρόκοσμο της εφηβείας να έρχονται τα πάνω κάτω. Θα έπρεπε να αποχωριστεί για πάντα τον αγαπημένο του πατέρα, θα έπρεπε να ξεχάσει για πάντα το σχολείο, τους συμμαθητές του, τις εξωσχολικές του δραστηριότητες στην πόλη και να ακολουθήσει την μητέρα του σε έναν άλλο τόπο και σ’ ένα άλλο περιβάλλον που δεν είναι οικείο γι’ αυτόν.

Το όλο γεγονός τον «έπνιξε» με αποτέλεσμα, να αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα στο σχολείο του, λίγο πριν φύγει, εκφράζοντας την απελπισία του και προαναγγέλλοντας το κακό. Σε άμεσο χρόνο, η Διοίκηση του σχολείου κινητοποιήθηκε και ενημέρωσε την ίδια κιόλας ημέρα, τόσο τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, όσο και το Αστυνομικό Τμήμα του νησιού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share