Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στον Βόλο: Η λακκούβα τον έστειλε στον θάνατο! Πέθανε μπροστά στα μάτια φίλου του

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

20 Φεβρουαρίου 2019 11:28
Τραγωδία στον Βόλο: Η λακκούβα τον έστειλε στον θάνατο! Πέθανε μπροστά στα μάτια φίλου του

Η υπόθεση αφορούσε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2016 στην Ευξεινούπολη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό φίλου του, που ήταν συνεπιβάτης της δίκυκλης μοτοσικλέτας που οδηγούσε…

Αθωωτική ήταν η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, την περασμένη Παρασκευή, για 37χρονο κάτοικο Αλμυρού, ο οποίος κατηγορούταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η υπόθεση αφορούσε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2016 στην Ευξεινούπολη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό φίλου του, που ήταν συνεπιβάτης της δίκυκλης μοτοσικλέτας που οδηγούσε.

Στις 16 Ιουνίου, στη 13.30 το μεσημέρι, ο 38χρονος κινούμενος με δίκυκλη μοτοσικλέτα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου με κατεύθυνση από Αλμυρό προς Ευξεινούπολη έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί και να ανατραπεί.

Από το τροχαίο ο ίδιος δεν τραυματίστηκε σοβαρά, όμως ο συνεπιβάτης του, ένας 62χρονος Αλμυριώτης, υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και υπέκυψε. Στον τόπο του δυστυχήματος ήχησαν σειρήνες ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και ο τραυματίας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή τελικά εκείνος εξέπνευσε.

Στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος εξέφρασε τη συντριβή του για τον θάνατο του 62χρονου, ο οποίος εξάλλου ήταν φίλος του. Ομως, επισήμανε στο δικαστήριο ότι δεν έφερε ο ίδιος καμία ευθύνη.

Οπως φέρεται να υποστήριξε το τροχαίο σημειώθηκε εξαιτίας μίας μεγάλης μη ορατής λακκούβας που υπήρχε στον δρόμο του μετά από αριστερή στροφή.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο 37χρονος ήταν λογικό που δεν μπόρεσε να ελέγξει την πορεία του οχήματός του, καθώς το λάστιχο έσκασε στη λακκούβα.

Εξάλλου και η οικογένεια του παθόντος φέρεται να μη θέλησε την ποινική δίωξη του κατηγορούμενου, αλλά μόνο την αστική αποζημίωσή της. Επισημαίνεται ότι η υπόθεση με το θανατηφόρο εκδικαζόταν την Παρασκευή για πρώτη φορά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share