Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τον αναζητούσε η Νικολούλη και εκείνος ήταν μια... χαρά! Η νύχτα που άλλαξε τα πάντα

Απίστευτο θρίλερ!

19 Φεβρουαρίου 2019 10:43
Τον αναζητούσε η Νικολούλη και εκείνος ήταν μια... χαρά! Η νύχτα που άλλαξε τα πάντα

Μια απίστευτη υπόθεση εκτυλίχθηκε στη Σύρο. Οι συγγενείς του νεαρού είχαν ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία και την Αγγελική Νικολούλη. Τι διαπιστώθηκε στη συνέχεια...

Η εξιχνίαση 4 διαρρήξεων στη Σύρο, έκρυβε εκπλήξεις που δεν φανταζόταν κανείς. Η αστυνομία όπως αποδείχθηκε, ασχολείτο με τον δράστη το τελευταίο διάστημα, άλλα για υπόθεση εξαφάνισής του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο καιρό συγγενείς και φίλοι είχαν ανησυχήσει επειδή δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί του και είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του συγκεκριμένου ατόμου, απασχολώντας μάλιστα και την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής που για μέρες ήταν αγνοούμενος για τους συγγενείς του, βρισκόταν όπως αποδείχθηκε στη Σύρο. Και ήταν μια χαρά! Το είχε ρίξει στις «δουλειές» που όπως φαίνεται γνωρίζει πολύ καλά.

Όπως διαπιστώθηκε, ο κατηγορούμενος το χρονικό διάστημα από 13 έως 17 Φεβρουαρίου νυχτερινές ώρες παραβίασε τέσσερις επιχειρήσεις στην Ερμούπολη και αφαίρεσε σε τρεις περιπτώσεις από αυτές χρηματικά ποσά.

Επιπλέον, μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, φέρεται να είχε διαρρήξει ένα απομονωμένο σπίτι από το οποίο άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο δεν είχε μέσα χρήματα αλλά μόνο ένα ακριβό κινητό που οδήγησε στην σύλληψη του δράστη, καθώς οι αστυνομικοί ακολούθησαν το στίγμα του.

Για την ιστορία, οι δράστες τρύπωσαν στο εσωτερικό του σπιτιού επιχειρηματία, έφτασαν στο εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο και το «σήκωσαν» διαφεύγοντας με αυτό. Μόνο που, όταν κατάφεραν να το παραβιάσουν, κατάλαβαν ότι έκαναν… τζάμπα κόπο αφού δεν είχε μέσα χρήματα παρά μόνο προσωπικά αντικείμενα και ένα κινητό τηλέφωνο και το οποίο όπως αποδείχτηκε ήταν αυτό που τους πρόδωσε. Η ιστορία που ξάφνιασε το νησί θα οδηγηθεί στα δικαστήρια όπου και θα δοθεί συνέχεια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share