Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα από συγγενείς και φίλους για τον χαμό της οικογένειας που αγνοούνταν!

Τραγικός επίλογος!

19 Φεβρουαρίου 2019 07:50
Τραγωδία στην Κρήτη: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα από συγγενείς και φίλους για τον χαμό της οικογένειας που αγνοούνταν!

Η τραγωδία στην Κρήτη με τον άδικο χαμό ολόκληρης οικογένειας στον Γεροπόταμο, συνταράσσει τη χώρα.

Το αυτοκίνητό τους βρέθηκε θαμμένο στη λάσπη και οι τέσσερις τους βρίσκονταν εντός του οχήματος, που εντοπίστηκε από τις αρχές, οι οποίες επί τουλάχιστον 36 ώρες τους αναζητούσαν.

Η 30χρονη Ροδούλα Τζαγκαράκη ο 29χρονος σύζυγός της Κωσταντίνος Γιαννακάκης, η 20χρονη αδερφής της Μαριλένα Τζαγκαράκη και η 58χρονη Μαρία Χατζηπάνου, ήταν οι επιβάτες του μοιραίου οχήματος το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού που είχαν φουσκώσει εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Αγνωστο είναι γιατί ο οδηγός επέλεξε να επιστρέψει από το συγκεκριμένο δρόμο αντί αντί να ακολουθήσει πορεία ανατολικά προς τον δρόμο Μοίρες–Πόμπια και στη συνέχεια να μεταβεί στον προορισμό του. Τα κρητικά Μέσα σημειώνουν ότι υπήρχε ασφαλέστερος δρόμος επιστροφής.

Η 30χρονη Ρ.Τ

Ο 29χρονος σύζυγός Κ.Γ

Η 21 ετών αδελφή της

Η 58χρονη Μ.Χ μητέρα της 30χρονης

Η οικογένεια και οι φίλοι των τεσσάρων επιβατών δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό τους. Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα εκφράζουν την λύπη τους με μηνύματα και τραγούδια.

«Δεν έχω λόγια να πω… Γλυκό μου κοριτσάκι, ήσουν ένας άγγελος και έτσι έγινες. Πάντα ήθελες τις selfie, πάντα με χαμόγελο, δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Καλό σας ταξίδι!» γράφει μια φίλη της 20χρονης Μαριλένας.

«Δεν το χωράει ο νους μου, δεν το χωράει. Ήλπιζα μέχρι την τελευταία στιγμή, είχα τα θαρρητά μου στον Θεό και τα θαύματα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ούτε θέλω. Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Αυτή η τραγωδία για τόσο μικρούς ανθρώπους που χαθήκανε. Για την μικρούλα που αφήσατε εδώ. Για τους γονείς που έχασαν τον μοναχογιό τους. Για την οικογένεια που έμεινε μόνο μια αδερφή πίσω. Δεν ξέρω γιατί να πρωτοκλάψω. Κωστή και Ροδούλα μαζί στην ζωή και τον θάνατο. Εύχομαι να υπάρχει και άλλη ζωή και να είστε εκεί αγκαλιά. Καλό παράδεισο. Αντίο ρε παιδιά» είπε.

Σήμερα, το πρωί στις 10:00 θα γίνει η κηδεία μητέρας και κόρης στον Ιερό Ναό της Παναγίας, στις Άνω Αρχάνες και στις 16:00 θα ακολουθήσει η κηδεία του ζευγαριού στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κρούστα.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share