Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Θλίψη στην Πάτρα: Πέθανε ο Δημήτρης Ζέρβας!

Σε ηλικία 62 ετών!

11 Φεβρουαρίου 2019 14:18
Θλίψη στην Πάτρα: Πέθανε ο Δημήτρης Ζέρβας!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, ο Δημήτρης Ζέρβας, που υπήρξε Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου Πατρών, μετά από μάχη που έδινε με ασθένεια.

Η κηδεία του Δημήτρη Ζέρβα, θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

Ο Δημήτρης Ζέρβας υπηρετούσε στο ΙΚΑ από το 1985. Είχε διατελέσει Περιφερειακός Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών στο ΙΚΑ της οδού Γούναρη, ενώ τελευταία ήταν Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών στο ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) Αγίου Αλεξίου.

Σύμφωνα με το thebest.gr, o Πατρινός Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ Γιώργος Κυριακόπουλος αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Η ξαφνική απώλεια δύο ανθρώπων χθες ενός φίλου (Κώστας Σκαρτσιαρης Χρόνια λογιστής στο ΠΑΣΟΚ ) και ενός Αγαπημένου Συναδέλφου Διευθυντή ΕΦΚΑ Μισθωτών Αχαΐας τέως ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου Πατρών Δημήτρη Ζέρβα με συγκλόνισε γιατί κ οι δύο ήταν εξαίρετοι.

Το πραγματικό νόημα της ανάρτησης όμως δεν είναι να μεταφέρω το συναίσθημα μου αλλά να θυμίσω για μια ακόμα φορά ότι όσα ζούμε καθημερινά κ μας χωρίζουν πικραίνουν στεναχωρούν είναι κακή άποψη για την ζωή και μόνο αν τα περιορίσουμε θα ζήσουμε καλύτερα. Ας απολαύσουμε χωρίς κακία μίσος φθόνο αυτή την ζωή τουλάχιστον όσοι μπορούμε έχοντας τα απαραίτητα. Υγεία και Εργασία».

Ο Διευθυντής των γιατρών του πρώην ΙΚΑ Χαράλαμπος Μπονάνος αναφέρει πως ο εκλιπών άφησε ένα υπεύθυνο και έντιμο αποτύπωμα υπηρετώντας με μεγάλη ευθύνη τη θέση του Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου, για πολλά χρόνια.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share