Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Ρόδος: Σήμερα τα αποτελέσματα για το αν ο άτυχος 33χρονος έπασχε από γρίπη

Ηταν πατέρας ενός παιδιού μόλις τεσσάρων ετών!

11 Φεβρουαρίου 2019 10:27
Ρόδος: Σήμερα τα αποτελέσματα για το αν ο άτυχος 33χρονος έπασχε από γρίπη

Εν αναμονή των εργαστηριακών αποτελεσμάτων είναι η οικογένεια του 33χρονου άνδρα που κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου διακομίστηκε με υψηλό πυρετό και ρίγος νωρίτερα την ίδια ημερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια του αναμένεται να λάβει εντός της ημέρας στα χέρια της τα αποτελέσματα που θα δείξουν αν επιβεβαιώνονται οι πρώτες εκτιμήσεις που ήθελαν τον άτυχο άνδρα να έχει προσβληθεί από τον ιο της γρίπης H1N1.

Την ίδια ώρα η τοπική κοινωνία του νησιού ειναι σοκαρισμένη από τον αδόκητο χαμό του 33χρονου που άφησε πίσω τη σύζυγό του και το μόλις τεσσάρων ετών κοριτσάκι τους. Το μεσημέρι της Κυριακή συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης. Την ίδια ώρα πρόσωπα που τον γνώριζαν έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα θλίψης αλλά και συμπαράστασης προς τους οικείους του.

Ο 33χρονος, που διέμενε στη Παστίδα της Ρόδου, το πλησιέστερο προς την πόλη χωριό του νησιού, φέρεται να άνηκε στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και το ανοσοποιητικό του σύστημα ήταν εξασθενημένο εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share