Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Δικάζεται ο πατέρας που χτύπησε τη 12χρονη κόρη του!

Της έριξε μπουνιά στο μάτι!

7 Φεβρουαρίου 2019 10:46
Κρήτη: Δικάζεται ο πατέρας που χτύπησε τη 12χρονη κόρη του!

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου αναμένεται να καθίσει σήμερα ο 43χρονος πατέρας που χτύπησε και τραυμάτισε την 12χρονη κόρη του στο μάτι.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή βλάβη τελεσθείσα σε βάρος προσώπου ανίκανου να αντισταθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν η 12χρονη πήγε το πρωί της Τρίτης στο σχολείο που φοιτά – στην περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου – με τους εκπαιδευτικούς να βλέπουν πως φέρει τραύμα στο μάτι της.

Μετά από τις κατάλληλες ερωτήσεις οι καθηγητές της έμαθαν πως την χτύπησε ο πατέρας της. Για το θέμα ενημερώθηκε η διεύθυνση του σχολείου η οποία και ειδοποίησε την αστυνομία.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν τον 42χρονο πατέρα της μαθήτριας, με καταγωγή από την Αλβανία και τον συνέλαβαν για ενδοοικογενειακή βία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο κούκλος - άγνωστος γιος του!

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν είχε σκοπό να τραυματίσει το παιδί του και ότι έγινε κατά λάθος. Παραδέχτηκε ωστόσο ότι ήταν εκνευρισμένος επειδή του αντιμίλησε.

Να σημειωθεί πως για καθαρά προληπτικούς λόγους η 12χρονη μαθήτρια νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ ενώ αναμένεται να εξεταστεί και από παιδοψυχολόγους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share