Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χανιά: Γραφείο συνοικεσίων εξαπατούσε ηλικιωμένους και τους έτρωγε τα λεφτά!

Πήγαν για... έρωτα και έφυγαν χρεωμένοι

6 Φεβρουαρίου 2019 16:06
Χανιά: Γραφείο συνοικεσίων εξαπατούσε ηλικιωμένους και τους έτρωγε τα λεφτά!

Πομπώδεις υποσχέσεις για... έρωτες και γάμους με εύπορους συνομηλίκους τους, έδινε σε ηλικιωμένους ένα γραφείο συνοικεσίων, με έδρα τα Χανιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ωστόσο, επρόκειτο για μια καλοστημένη απάτη, που είχαν σχεδιάσει οι ιδιοκτήτες ενός -νομότυπου- γραφείου ευρέσεως εργασίας.

Όπως αναφέρει το zarpanews, το τελευταίο διάστημα έγιναν δεκάδες καταγγελίες από ηλικιωμένους προς την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έδωσαν υπέρογκες προκαταβολές στο εν λόγω γραφείο δίχως όμως να έχουν κάποιο αντίκρισμα.

Όταν ηλικιωμένοι επιχειρούσαν να επικοινωνήσουν με το «γραφείο» για να διαπιστώσουν αν βρέθηκε κάποιο... ταίρι, εκείνοι τους καθησύχαζαν, προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγελική Ηλιάδη: Η τραγουδίστρια μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου!

Κατά την έρευνα προέκυψε, ότι οι υπεύθυνοι του γραφείου, δήθεν, συνοικεσίων και γνωριμιών ελάμβαναν τις «φουσκωμένες» προκαταβολές από τους ηλικιωμένους και στη συνέχεια ουσιαστικά... εξαφανίζονταν.

Οι αστυνομικές υπηρεσίες των Χανίων διεξάγουν από χθες εκτεταμένες έρευνες στο γραφείο εύρεσης εργασίας που εικάζεται ότι σχεδίασε την απάτη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share