Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Αίγινα: Τι κατέθεσαν οι μάρτυρες στη δίκη!

Οι δύο γυναίκες διεκδικούν διατροφές για τις ίδιες και τα παιδιά τους

5 Φεβρουαρίου 2019 16:31
Τραγωδία στην Αίγινα: Τι κατέθεσαν οι μάρτυρες στη δίκη!

Τον Γολγοθά που ανεβαίνουν οι συγγενείς των θυμάτων του μοιραίου δυστυχήματος που έγινε τον Αύγουστο του 2016 στην Αίγινα περιέγραψαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά φιλικά τους πρόσωπα, που κατέθεσαν στο πλαίσιο της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων με τα οποία ζητούν αποζημίωση για των χαμό των δικών τους ανθρώπων.

Κατά του ιδιοκτήτη του ταχύπλοου σκάφους “ΝΤΟΥΕΝΤΕ” που έπεσε πάνω στην τουριστική λάντζα “ΑΝΤΩΝΙΑ”, οδηγώντας στον θάνατο τέσσερα άτομα, έχουν προσφύγει η 46χρονη που έχασε τον σύζυγο και το 4χρονο κοριτσάκι της και άλλη μία γυναίκα η οποία έχασε τον σύζυγό της και τραυματίστηκε σοβαρά.

Όπως κατέθεσαν οι μάρτυρες, οι δύο γυναίκες διεκδικούν διατροφές για τις ίδιες και τα παιδιά τους, καθώς αντιμετωπίζουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες στην προσπάθεια να τα μεγαλώσουν.

Από την άλλη πλευρά, κατέθεσε ως μάρτυρας τεχνικός σύμβουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι η λάντζα στην οποία επέβαιναν τα θύματα ήταν υπερφορτωμένη και είπε πως έγινε λάθος κίνηση του κυβερνήτη, που αύξησε ταχύτητα, αντί να κατεβάσει στον ελιγμό της τελευταίας στιγμής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγάλο όνειρο της Μπάγιας Αντωνοπούλου εξελίχθηκε σε τραγωδία!

“Το ‘ΝΤΟΥΕΝΤΕ’ κράτησε απλά την πορεία του και τήρησε όσα έπρεπε να κάνει”, είπε ο μάρτυρας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του συνηγόρου των συγγενών των θυμάτων Αλέξη Κούγια.

“Είναι ντροπή. Οι αυτόπτες μιλούν για κυβερνήτη 30 χρόνων, που είχε δίπλα του μία νεαρή κοπέλα, και στη συνέχεια παρουσιάστηκε ένας 77χρονος”, σημείωσε ο κ. Κούγιας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share