Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγικές εικόνες στο νοσοκομείο Κιλκίς: Σοβάδες έπεσαν δίπλα σε ασθενή!

Από τύχη δεν τραυματίστηκε...

4 Φεβρουαρίου 2019 16:15
Τραγικές εικόνες στο νοσοκομείο Κιλκίς: Σοβάδες έπεσαν δίπλα σε ασθενή!

Την πτώση σοβάδων δίπλα σε ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς καταγγέλλει το σωματείο εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου, όταν κατέρρευσε η πλάκα ψευδοροφής σε τμήμα της Α πτέρυγας. Όπως αναφέρει το σωματείο, σοβάδες αποκολλήθηκαν και κατέρρευσαν και σε άλλα σημεία εντός και εκτός του νοσοκομείου.

«Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Στην ίδια πτέρυγα έπεσε μεγάλο κομμάτι σοβά σε θάλαμο ασθενών και σε διάδρομο διπλανής κλινικής. Εκτός από τους θαλάμους του 1ου ορόφου, παρατηρήθηκε πτώση σοβάδων και στα μπαλκόνια του ισογείου. Ίδια φαινόμενα, μικρότερης κλίμακας παρατηρούνται και στην Β΄ πτέρυγα», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Τρομερό παρασκήνιο! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε ο Δημήτρης Μαργαρίτης!

Οι εργαζόμενοι επισημαίνουν πως υπάρχουν και άλλα κτηριακά προβλήματα και τονίζουν πως «λόγω παλαιότητας των κτηρίων επιβάλλεται άμεσα έλεγχος στατικής επάρκειας».

Από την πλευρά της η ΠΟΕΔΗΝ, καλεί την κυβέρνηση να αποκαταστήσει τις κτιριακές φθορές πριν θρηνήσουμε θύματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share