Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πιερία: Αδίστακτος 68χρονος ασελγούσε σε ανήλικη με νοητική στέρηση για 10 ευρώ!

Φρίκη!

3 Φεβρουαρίου 2019 12:42
Πιερία: Αδίστακτος 68χρονος ασελγούσε σε ανήλικη με νοητική στέρηση για 10 ευρώ!

Άλλη μια φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικου κοριτσιού με νοητική υστέρηση και μάλιστα από έναν αδίστακτο ηλικιωμένο που ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις τους έναντι πενιχρής αμοιβής, συγκλονίζει μια περιοχή της βόρειας Πιερίας!

Η υπόθεση ήρθε στο φώς έπειτα από καταγγελία που έγινε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύδνας- Κολινδρού. Σύμφωνα με αυτήν, ένας 68χρονος Έλληνας ασελγούσε συστηματικά από τον Οκτώβριο σε βάρος μιας 17χρονης εκμεταλλευόμενος τη νοητική της στέρηση.

Όπως αναφέρει το emvolos.gr, ο δράστης παραλάμβανε τη νεαρή κοπέλα με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και τη μετέφερε σε ερημικές τοποθεσίες, όπου ασελγούσε πάνω της «εξαγοράζοντας» την σιωπή της δίνοντάς της 10 ευρώ κάθε φορά! Η 17χρονη θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν είχε υποστεί και ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή δια της βίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράνια Θρασκιά: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της παρουσιάστριας! - Τα έσπασαν στα μπουζούκια και προδόθηκαν!

Μετά από έρευνες, ο 69χρονος συνελήφθη την Παρασκευή και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό –λόγω της ηλικίας του θύματος- και εξαναγκασμό σε ασέλγεια σε βάρος ανήλικης κατ’ εξακολούθηση, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share